PARTYINFO

 

ELECTRO SWING RIVER MEETS VOILA!

Datum konání:
18.04.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Nová scéna ND
DJs:
Mackie Messer feat. Mário Bihári, Aztek, James Wing, WTP
Live:
Voila!
Info:
http://www.swingimperium.cz
Popis:
start: 22:00, vstup: prvních 99 za 99 Kč / 150 Kč v předprodeji na smsticket.cz / 200 Kč na místě
 
 
Nevšední tančírna: Electro swing river meets Voila!

V pátek 18. dubna 2014 ve 22:00 představí nová hvězda české klubové scény kapela VOILA! svůj nový klip na úspěšný singl "Flip-Flops". Křest videoklipu proběhne jako součást programu nejhezčí pražské tančírny Electro swing river, kterou pravidelně uvádí Radio 1 a DJ Mackie Messer na Nové scéně Národního divadla.

 

Multižánrová tančírna Electro swing river, to je řeka prameníci kdesi v prapočátku moderní taneční hudby, v dobách slavných tančíren Savoy nebo Cotton Club v první půli minulého století. Dnešní obrovská obliba electro swingu v Londýně, Paříži a dalších městech, vyprodaný parket na Nové Scéně Národního divadla jsou jasným znamením, že si řeka teče svojí vlastní cestou. Starý dobrý jazz, swing nebo tango vlévá se do zvuků a tempa dnešní taneční scény.
Fragmenty dávných šlágrů a dobrá energie jakoby ožívají v tvorbě dnešních hvězd jako Caravane Palace, Parov Stelar, Tape Five, Alice Francis...

Voila!

Cesta VOILA! začínala u pradávných chansonů Edith Piaf. Kapela se posunula směrem k autorské tvorbě a 18. dubna pokřtí videoklip na první autorský singl "Flip-Flops", který několik týdnů bodoval v domácí hitparádě Radia 1. Na začátku února kapela získala ocenění Český Tučňák. Radost z hudby kapela ukázala na mnoha odehraných klubových koncertech v Berlíně, Praze nebo Brně. Za velký úspěch považují pozvání na Taehwa River Spring Jazz Festival v Jižní Koreji.

Voila!
Prostor kouzelné divadelní kavárny s výhledem na noční život Prahy, ve které se odehrávají vyprodané nejen swingové večírky tentokrát s koncertem nové hvězdy české klubové scény roku 2013 – VOILA! To vše bude doplněno cenou pro nejhezčí swingový outfit večera v hodnotě 10.000,- Kč. Dále nás čekají Electro swing river residenti DJ Mackie Messer ft. Mário Bihári, DJ Aztek, DJ James Wing, DJ WTP, originální projekce toho nejlepšího z němých filmů od Yazz, stylový fotoateliér, taneční minilekce od Prague Swing Busters, hudební tombola a řeka milých překvapení...

ELECTRO SWING RIVER meets VOILA!

Aktuality a celý program : www.swingimperium.cz

Nová scéna Národního divadla, 18.4. 2014, 22:00

Vstupenky: prvních 99 za 99,- / dále 150 v předprodeji na smsticket.cz / 200,- Kč na místě

Pohodlný předprodej za dobrou cenu: smsticket.cz

www.voila-chanson.com
www.novascena.cz
www.yazz.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016