PARTYINFO

 

SHEEXYHOUSE

Datum konání:
11.04.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tomas, Tazz, Biodan
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
 
 
Sheexy House již v pátek v Chapeau Rouge

Téměř letní počasí nám pomalu klepe na dveře, a tak pomalu a pečlivě začínají přípravy na letošní legendární SheexyBoat party. Tento pátek však budou klepat její rezidenti Tazz&Biodan, a to na dveře domovského klubu Chapeau Rouge se svou rezidentní nocí SheexyHouse.

 

Na toto vydání SheexyHouse si mimořádně pozvali hosta, kterým je dj Tomas. Za jeho zdánlivě prostým djským jménem se však skrývá dj s desetiletými zkušenostmi a citem pro progresivní muziku, a tak se můžete těšit na jeho ranní set.

 

 

U TAZZe&BIODANa se můžete těšit na spoustu novinek od deep house až k rozjetému tech-house, v jejich oblíbeném back2back setu, kde se oba budou předhánět v tom, co se 4 kanály umí předvést :)

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Maximum overdrive, kde vystoupí kapely Them Darned Teenagers, Pigs In The Living Room, a mnoho dalších, a na horním baru proběhne vyjímečně koncert kapel Black Union a RiverJohan, po nichž zahraje dj Kuba Soulcheck.

 

 

Tak přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je na párty zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016