PARTYINFO

 

EXCELENT JUKEBOX: AWOLNATION

Datum konání:
11.04.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
AWOLNATION
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Aaron Bruno z Awolnation by šel na rande s Rainmanem

Americký pokořitel YouTube, zpěvák Aaron Bruno se v nedávném rozhovoru přiznal, že kdyby si měl vybrat, s jakou rolí Dustina Hoffmana by měl jít na rande, zcela jistě by dal přednost legendárnímu autistovi z Rainmana před tetičkou Tootsie. Jaképak další hudební i nehudební hlášky si Bruno přiveze do Prahy? V Praze jej totiž můžete vidět spolu s jeho kapelou Awolnation už 11. června v Lucerna Music Baru v rámci koncertní série Excelent Jukebox.

 

 

Hudba losangeleských Awolnation, to je nikdy nekončící směs všech možných žánrů - od rocku po punk, hip hop i synth-pop. Awolnation však tradiční škatulky hudebních žánrů respektovat nehodlají. Podle slov jejího frontmana, kterým je právě přidrzlý sympaťák Bruno, je hlavní smysl kapely ukrytý spíše v textech.

 

 

Awolnation se proslavili především pomocí YouTube, kde jejich různé verze videí k jejich hitovce Sail dosáhlo přes 100 miliónů shlédnutí. Album s názvem “Megalithic Symphony” vyšlo u Red Bull Records v roce 2011. Z připravované desky, jejíž vydání plánuje Bruno na podzim tohoto roku, zatím vyšly dva singly - ThisKidsNotAlright a Some Kind Of a Joke - ten se dokonce objevil na soudtracku k třetímu pokračování filmu Iron Man.

 

 

Červnový koncert Awolnation tak rozhodně bude nekonvenčním hudebním zážitkem, na který Praha jen tak nezapomene. Show se koná 11. června v Lucerna Music Bar v rámci série koncertní Excelent Jukebox. Vstupenky seženete v síti Ticketpro za 495,- + poplatky.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016