PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
19.04.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Jayare, Paco, Roberto Chochola, Billy Bright, Lucass
 
 
Program Studia 54 na tento víkend

Na sobotní afterparty, která je zároveň oficiálním afterem po eventu Wonderland Marine II., jež proběhne v pražském klubu Mecca a na kterém se představí například Danny Avila, Twoloud, Michal Poliak nebo Pompeyi, se můžete těšit na pětici rezidentů, kterými jsou distingovaný rezident pražského klubu Retro – Roberto Chochola, showman Paco, Billy Bright, Jayare a Lucass.

 

 

 

V neděli se můžete těšit na oficiální Trancefusion afterparty – Power of Elements, na níž vystoupí celá řada předních zahraničních tranceových špiček jako je Ferry Corsten, John o’ Callaghan, BT, Andrew Rayel nebo Johan Gielen. Na oficiální afterparty se představí rezdient Enrico, dále Michael C, Ronny, Sylon a o closing set se postará Mark Evil.

 

 

Pokud se chystáte na event Trancefusion do pražského Průmyslového Paláce, rádi bychom vás informovali o nejrychlejší dopravě z eventu na oficiální afterparty do Studia 54.

Doprava:

Studio 54 (Hybernská 38, Praha 1)

Přímo od pražského Výstaviště se můžete na afterparty do Studia 54 dopravit několika způsoby:

Taxi: Studio 54 - Hybernská 38 - Praha 1

Tram/Metro: Přímá linka č 5., Ostatní linky v kombinaci s přestupem na Metru C ve stanici Nádr. Holešovice nebo Vltavská, odkud jede Metro C až na Hlavní nádr., které se nachází v bezprostřední blízkosti klubu.

Kompletní informace nalezente na www.studio54.cz .

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016