PARTYINFO

 

VANESSA

Datum konání:
10.04.2014 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
VANESSA
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
předprodej: 270 czk + popl. v sítích Ticketpro, Ticketportal a v Café NoD za zvýhodněnou cenu, VIP ticket 500czk + popl., cena na místě 350 czk
 
 
Vanessa ve čtvrtek předvede novou pódiovou show

Drsný zvuk, naturalistické texty, dekadence a obnažený obraz zkažené reality, taková jsou vystoupení české elektronické legendy Vanessa a tento čtvrtek v ROXY tomu nebude jinak. Kapela si pro koncert v ROXY připravila zcela novou pódiovou show. V rámci koncertu dojde i ke křtu knižní novinky frontmana Bruna Ferrariho Bibleee.

 

Legendární Vanessa Ebm vystoupí v sestavě Samir Hauser (Bruno Ferrari), Miroslav Papež (Moimir Papalescu), Jaroslav Stuchlý, Jakub Horák a Tuzex (basák Sunshine) a na řadu přijdou kromě nový skladeb z alba Antidotum i klasické pecky napříč minulými alby.

Nový klip k singlu Smutný Pán:

 

 

V Roxy si budete moci poprvé koupit knihu Biblee, která vám otevře oko a natrhne prdel. Tento čtvrtek také poznáte velkou dřevěnou mámu, která utiší vaší bolest. V ROXY se musí končit brzy, přijďte tak na půl osmou!" Vzkazuje fanouškům kapely frontman Samir Hauser.


Kromě vstupenek za 270 Kč + popl. je stále k dispozici několik posledních VIP vstupenek -  „Meet and Greet“ za cenu 500 Kč + popl. v síti Ticketpro.

Line up:

18:00 - Meet and Greet
19:00 - Otevření klubu
19:45 - Samčo - Bratr Dešťovek
20:10 - Křest knihy Bibleee
20:20 - Vanessa

 

Předprodej: 270 czk + popl. Cena na místě 350 czk
V Café NoD za zvýhodněnou cenu 280 czk vč. popl.
Ticketportal: www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=920764
Ticketpro: www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1262942-vanessa.html

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016