PARTYINFO

 

KATARZIA

Datum konání:
05.04.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Jazz Dock
Live:
Katarzia
Popis:
start: 19:00, vstup: 150/200 Kč (předprodej v klubu Jazz Dock - otevřeno denně od 17 hodin)
 
 
Mladá slovenská písničkářka Katarzia v sobotu v Jazz Docku

Její skladby jsou vyzrálé, témata generační, vzbuzuje zájem nejen na sociálních sítích a zve vás na koncert v Praze. Katarzia se představí pražskému publiku v klubu Jazz Dock tuto sobotu 5. dubna od 19:00.

 


Sama charakterizuje svou tvorbu jako "slovenský girl folk rap". V roce 2013 vydala úspěšné album "Generácia Y" u Slnko Records. Podle hudebních kritiků album patří k tomu nejlepšímu, co se za uplynulý rok na slovenské hudební scéně urodilo, což dokazuje i to, že skladba "Spýtala som sa" z tohoto alba je stále na předních pozicích Velké sedmy Radia 1.

Katarzia

Katarzia vystoupí v sobotu 5.4. 2014 od 19:00 v klubu Jazz Dock v Praze.

"Katka Kubošiová a.k.a. Katarzia je najväčsím hudobným objavom roku 2013. Z ničoho nič sa tu objavila pesničkárka s talentom a názorom, s neopočúvanými melódiami, s čistými, hravo-drzými textami a s velkým šarmom, ktorá sa pritom všetkom tvári, ako keby to všetko bola len taká hra. Vďaka tomu majú jej pesničky ľahkosť a neafektovanú priamočiarosť. Katarzia koncom roku vydala skvelý album Generácia Y. Je na ňom 15 pesničiek, z ktorých by v tomto našom koncoročnom výbere mohlo byť najmenej 10." (Peter Bálik, Týždeň denník, 18. 1. 2014)

odkazy:

https://www.youtube.com/watch?v=vu-OOPafg98

http://www.youtube.com/watch?v=AB_Wj5MZXno

http://www.youtube.com/watch?v=HvjC4NXTMng

http://www.youtube.com/watch?v=9nlJ5KWJJk0

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016