PARTYINFO

 

R U KIDDING?!

Datum konání:
07.05.2014 - středa
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Julian Perez (ESP), Adlet, Pert, Otik von Hell
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup 150 Kč
 
 
Julian Perez se představí na akci R U Kidding?!

7. 5. 2014 se v rámci akce R U Kidding?! v Pekelnym Baru na Andělu objeví španělský DJ a producent Julian Perez...

 

Tento mladý umělec se představí v České republice úplně poprvé, díky berlínskému bookingu Solid AM, u kterého najdeme i taková jména jako Sonja Moonear, která mimo jiné v poslední době stále častěji vystupuje ve společných setech s legendou Ricardo Villalobosem. Dále pak Marc Schneider, Janina, Mara Trax, Daze Maxim a další. Ačkoli u nás ne příliš známý pojem, Julianovu produkci s radostí hrají přední DJs všude po světě.


Jedná se o jednu z několika čerstvých akcí poslední doby, které přivážejí naprosto originální a čistě undergroundové schéma elektronické hudby do pražských klubů. Pekelnej Bar se nesmazatelně zapsal jako důležitý mezník ve vývoji české taneční scény zejména tím, že svou polohou mimo turistické centrum Prahy oslovuje především české publikum. Pečlivě sestavovaná produkce a celý koncept jej v dnešní době právem zařadil do elitní společnosti pražských klubů, které jsou zejména v centru tak hojně navštěvovány zahraničními klubery.


Julian Perez je jedním z DJů a producentů, kteří mají na mezinárodní scéně opravdu své místo. Důkazem je jeho produkce na labelu VIVa Music, který vlastní Steve Lawler. S ním si Julian také střihnul velice povedený b2b set na nám dobře známém festivalu Sónar v Barceloně. Ochutnat atmosféru tohoto neskutečné dupavého groovy tech-house setu můžete v následujícím videu:

Julian se také zabývá velice speciální produkcí na vlastním labelu, která vychází v omezeném nákladu a jen na vinylových deskách. Při svém setu v Pekelnym Baru jistě vytáhne několik podpultovek, které nemáte možnost slyšet nikde jinde. Nutno podotknout, že jen při poslechu ukázek z těchto vinylů lze poznat, že jde o velice kvalitní, tech-minimalovou produkci. O tomto labelu ještě bude řeč v Julianově biu v odkazu níže, jmenuje se Fathers & Sons Productions, a tyto kousky můžete vyhledat například na serveru www.decks.de.

O tom, že Julianovy tracky nepostrádají vývoj v pečlivě sestavené atmosféře, se můžete přesvědčit v tomto videu z Zurichu:

A nebo při masivních akcích na Ibize, jako například na tomto videu z Ushuaia Beach Hotel:

Ze Španělska je už jen kousek do centra současné tech-house a minimalové produkce, tedy do Německa. Přesněji řečeno do Düsseldorfu, kde sídlí label Desolat v čele se světovou superstar Loco Dicem a především půvabnou tINI, se kterou před nedávnem spojil své síly i Julian Perez. Začátkem tohoto roku vystoupil jako součást jejího projektu tINI and The Gang na mexickém BPM festivalu. Z tohoto eventu je pořízen kompletní video-set, takže si můžete vychutnat hodinu a půl houpavé groovy pohody a přenést se v tomto deštivém počasí na sluncem zalité mexické pláže.

Sečteno a podtrženo: 7. 5. nás čeká v Pekelnym Baru na Smíchově opravdu výjimečný hudební zážitek. V kombinaci s útulným až rodinným prostorem, který bude disponovat notně posíleným kvalitním aparátem, na vás dolehne opravdová atmosféra undergroundové párty, kterou připravují skuteční srdcaři.

Na line-upu Juliana doplní pražská DJka Adlet, která zde zároveň oslaví své narozeniny. Její nový sound převážně ve stylu groovy tech house okořeněný velice speciálním citem ke klasické house music stojí za poslech všem milovníkům západní scény.

Kromě ní představí svůj kvalitně nadupaný set DJ Pert, který víří vody české taneční scény svým neotřelým a jedinečným stylem, který nelze zaškatulkovat.

Akci odstartuje svým gurmánským selektem DJ Otik von Hell, který je stálicí na pražském DJském poli.

Rozhovor s Julianem Perezem můžete očekávat v nejbližší době.

Zde si můžete přečíst překlad biografie Juliana Pereze.

Začíná se ve 21 hodin, vstupné 150,-.

https://www.facebook.com/events/1387025661519761/

http://​www​.juli​a​n​pe​rez​.com/

www​.resi​den​ta​dvi​sor​.net/​d​j​/​j​u​l​i​a​n​p​e​rez

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016