PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
14.03.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz&Biodan
 
 
Jubilejní 50. vydání klubovky Sheexy House už v pátek

Čas neúprosně letí, a tak i rezidenti jedné z nejnavštěvovanějších klubovek v Chapeau Rouge s údivem žasnou, že vydrželi již tolik akcí, a tak mohou Tazz&Biodan již tento pátek oslavit jubilejní vydání jejich noci Sheexy House.

 

Již 49 bezesných nocí pro vás v tomto legendárním klubu odehráli, tj. 392 hodin pečlivě vybírané house muziky včetně exkluzivních hostů z domácí scény i ze zahraničí. Jubilejní oslavu 50. vydání si však nechají rezidenti jen pro sebe, a tak se můžete těšit opět na jejich střídavé sety po celou noc, kde je uslyšíte od deep house poloh až po rozjetý tech-house.

 

Pro navnazení na hudební vlny Sheexy House si můžete poslechnout jejich vybrané sety níže:

 

 

 

Netřeba zapomínat že Chapeau Rouge má tři patra, a disponuje tak třemi hudebními stage s různorodou zábavou! Tento večer proběhne kromě Sheexy House v Dance clubu také v Live Underground stage akce s názvem Hipster Killer s djs Wwera, Acoustic Terrorist, a dalšími, a na horním baru se budou od ranného večera o zábavu starat Bastard djs.

 

Tak přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016