PARTYINFO

 

SEVERNÍ VÍTR JE KRUTÝ

Datum konání:
14.03.2014 - pátek
Místo konání:
Brno - Kabinet Múz
DJs:
Saboteur (Dyzlegtic Division), Raphael Kosmos (Endless Illusion), Mooris (shtgn), Misology (Krmelec)
Popis:
start 22:00, vstup 50 Kč
 
 
Severní vítr je krutý 2014

Víkend v brněnském prostoru Kabinet Múz a pražském Café Neustadt bude patřit prezentaci severočeských DJs a producentů motajících se nejen kolem kultovního festivalu Shotgun. Od house, přes nalomenou rytmiku až po formy techna, to vše návštěvníci uslyší, prožijí a nechají se unést nejen k tančení, ale i hlubokému dumání...

 

Na základě dobré zkušenosti a výborných vzpomínek na šňůru dvou partiček jménem Dynamic Line a Nula2 jsme se rozhodli i letos vyrazit na cesty. Skromněji a o to víc připraveni presentovat nejen severočeskou líheň DJs a producentů, ale také pohovořit a představit nové vize festivalu Shotgun 2014.



Páteční noc ovládne Severní vítr Kabinet Múz. Těšit se můžeme na vystoupení velmi zajímavého producenta ze Stráže nad Nisou, který si říká Misology. Specialistovi na 170 BPM, atmosférický, deep a autonomic zvuk brzy vyjde napjatě očekávané EP "Spring Born" na agilním labelu Krmelec Recordings. Misology je rezidentem festivalu Shotgun. Dalším hostem v Kabinetu je Saboteur z Dyzlegtic Division. Stálice liberecké klubové scény, spoluorganizátor festivalů Soundfeer a slovenského Debercha Project je vládcem breakbeatu a house music. Od dnes již v Praze žijícího DJe můžeme čekat ale IDM nebo old-school stejně jako od Raphaela Kosmose. Raphael patří jako DJ, promotér a moderátor k inventáři pražské klubové scény. Přesto je dnes znám především díky spolupráci s producentem Layupem na populárním labelu Endless Illusion, v rámci kterého vyšla na konci února dlouho očekávaná kompilace obsahující velmi zajímavou hudbu nejen z našich luhů a hájů. Čtvrtým do party je organizátor festivalu Shotgun v Hrádku nad Nisou, neúnavný agitátor a bojovník za dobrou náladu Mooris. Zkušený DJ a promotér velmi dobře naslouchá parketu a tak předem říct, že se bude hrát to, či ono lehce nejde. Od rovného pomalého až po svižné nalomené.

www.soundcloud.com/misology

www.soundcloud.com/raphael_kosmos1

www.mixcloud.com/Mooris/

www.facebook.com/kabinetmuz

www.shotgunfestival.com



V sobotu zamíří Severní vítr do dalšího skvělého prostoru. Café Neustadt přivítá drobně obměněnou sestavu. Zatímco Saboteur s Raphaelem Kosmosem míří na střídačku, přes pomyslný hudební mantinel přeskakují nové síly v podobě DJe, producenta a majitele labelu Krmelec Recordings - Anse. Rezidentní DJ v pražském Crossu a neúnavný propagátor české tvorby. Pokaždé zařazuje do svých vystoupení zcela nové a nevydané skladby. Skrze jeho label Krmelec Records se měla možnost představit již pěkná řádka talentů od Aše až po beskydské chaloupky. Druhou novinkou v line-upu je Daho. Má vůbec smysl něco o tomto jabloneckém DJi, promotérovi, zásobovači DJs kvalitní hudbou, tvůrci trendů a jejich ničiteli psát? Těšte se na hity, zcela nové skladby, divné nálady, které nás donutí se zamyslet i pulsující napumpované beaty, které naopak mozkové vlny přeruší a dodají energii jen pohybovému ústrojí. Od Misologyho a Moorise čekejme v sobotu spíše vyklidněná vystoupení... I když, víme jak to chodí "druhý den" na tour. Stačí trocha a mejdan jede zase na 150%!

www.soundcloud.com/anskrmelec

www.soundcloud.com/daho-1

www.soundcloud.com/misology

www.mixcloud.com/Mooris/

www.facebook.com/cafeneustadt

www.shotgunfestival.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016