PARTYINFO

 

ART BEAT

Datum konání:
01.03.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Mark Dee Jack (Tech This Out / RS), Alek X (Art Beat / CH), Wector (Nextwave)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start 22:00 Vstup zdarma
 
 
Art Beat v sobotu U Bukanýra

Na dalším díle Art Beat se představí zástupce Srbské taneční scény dj Mark Dee Jack. Marko,  jak to již bývá u djs zvykem, byl od dětství přitahován k hudbě. Jako teenager byl ohromen hip hopovou a reggae hudbou a díky tomu se začínal zajímat o djing a hudební produkci. Ve svých 17. letech byl členem hip hopového uskupení a měl za sebou již několik vydaných singlů, ale jeho zájem upoutali další hudební styly jako house a tech house.

 

Ve svých 18. letech odlétá na prázdniny na Phuket do Thajska, kde náhodou dostává příležitost vystoupit na otevírací párty klubu Secret House a je mu ihned nabídnuta rezidentura. O půl roku později se tedy vrací zpět a kromě své rezidentní noci získává mnoho dalších hraní v místních klubech jako jsou Star Wars, Safari, Chicago a samozřejmě na open air Full Moon parties.

 

Jeden z návštěvníků klubu Secret House po vyslechnutí jeho setu nabízí Markovi rezidenturu v novém klubu se jménem Lempicka v Singapuru a Marko se rozhodne ke konci roku 2003 tuto nabídku přijmout a přesunout se. Rychle se  začleňuje do singapurského klubového života a místní scény a velmi brzo vystupuje v legendárních klubech jako jsou Tunnel, Zouk a Velvet Underground.

 

Touha pracovat na vlastní produkci a ne jen hrát cizí tracky ho opět přivádí zpět do Bělehradu, kde začíná studovat hudební inženýrství a hudební produkci. V současné době Marko pořádá akce pod agenturou Tech This Out, která má na svědomí mnoho eventů, včetně mega akcí v opuštěných továrnách a halách až pro 20000 lidí. Zároveň hraje v Bělehradě v klubech Brooklyn Bar, Light Bar, Centro, Space Tavern a mnoha dalších a pracuje na své tech housové produkci, která by měla vyjít tento rok.

 

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: http://www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016