PARTYINFO

 

ANGRY TECH(NO)

Datum konání:
01.03.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
up: Luke´s Anger live (UK), Joss Crooks (UK,CZ) - happy birthday DJ set, Ghándí, Redcliff, On_dra (CZ) (Spiritual Sound Lovers)
down: Rob Pearson (UK), Audiot (Spiritual), Dash
Popis:
vstup zdarma / po 21:00 80 Kč
Line-up:
Lineup horní stage:

21:00-22:00 ON-DRA /spiritual/
22:00-23:30 ANS /krmelec rec./
23:30-01:00 GHÁNDÍ /spiritual/
01:00-02:15 LUKE'S ANGER LIVE /don't, bonusround/
02:15-04:00 JOSS CROOKS
04:00-06:00 REDCLIFF /spiritual/

Lineup dolní stage:

21:00-23:30 DASH
23:30-02:00 ROB PEARSON /evasive, swag,plastic city/
02:00-04:00 AUDIOT /spiritual/
 
 
Párty Angry Tech(no) proběhne v sobotu v klubu Cross
Pro všechny fanoušky poctívého a veselého techna a stylu minimal house máme dobrou zprávu. Známé pražské seskupení Spiritual Sound System, které také stojí za projektem Acidelika, pro vás připravilo ve spolupráci s klubem Cross další hudební událost. Tuto sobotu 1. 3. 2014 proběhne ve dvou patrech pražského klubu Cross párty Angry Techno, na které se představí headlineři z Anglie Luke´s Anger live a DJ Rob Pearson. Spolu s těmito mistry svého oboru vystoupí také liberecký DJ ANS, který zahraje speciální set rovných beatů, dále potom DJ Joss Crooks a jeho narozeninový a našláplý acid techno set a samozřejmě Spiritual DJs (Ghandi, Redcliff, On_Dra, Audiot) a DJka Dash. Nebudou chybět ani skvělé a originální dekorace od Shaoliner a kvalitní videoprojekce. Připomínáme, že vstup na tuto párty je do 21:00 zdarma a potom za krásných 80 Kč.
 

LUKE'S ANGER

Vlastním jménem Luke Sanger studoval od roku 2003 v Bristolu hudební univerzitu Bath Spa a nyní žije v anglickém městě Norwich, kde nejen produkuje vlastní hudbu, ale také vyučuje v oboru Music technology. Svou tvorbu začal vydávat od roku 2005 na hudebních značkách Don´t nebo Tigerbass, ale především na svém vlastním, a dnes už velmi respektovaném, undergroundovém labelu BonusRound. Luke svá živá vystoupení popisuje jako experimental-funky-friendly-dancefloor techno, a ta se uskutečnila napříč celou Evropou i v USA. Tentokrát se vrací k nám do České republiky a vystoupí 1. března v klubu Cross společně se členy pražského soundsystemu Spiritual...

Luke's Anger Soundcloud: 

https://soundcloud.com/lukes-anger

Luke's Anger Youtube 

http://www.youtube.com/watch?v=yPW7fSE7pZQ



ROB PEARSON

To, že se Rob nemalou měrou podílel na vytváření britské underground house scény, je mimo jakoukoliv pochybnost. Od počátku 90. let byl jeho základnou jižní Londýn - Croydon, kde založil své studio. Pomáhal v utváření zvuku, kterému se začalo říkat "tech-house" a jeho synonym a to především v hlavním městě Londýn. Jeho desky vyšly na respektovaných labelech jako: Plastic City, Reverberations, Wiggle, Swag Records a stejně tak i na jeho vlastní značce Evasive Records. Jeho tracky byly licencovány na bezpočtu mix CD. Vyrábí sólo instrumentální skladby nebo spolupracuje se světovými umělci jako Afrika Bambaataa, Robert Owens nebo třeba Rose Windross. Jako DJ cestuje po celé Velké Británii, Evropě a USA včetně Miami Winter Music Conference.

Rob Pearson SoundCloud: 

https://soundcloud.com/robpearson


DJ Ghándí SoundCloud: 

https://soundcloud.com/spiritual

DJ Audiot SoundCloud: 

https://soundcloud.com/djaudiot

DJ Dash SoundCloud: 

https://soundcloud.com/dash-3
 
Luke´s Anger: "Pokud je to živý a funky, tak se mi to libí!"

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016