PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
01.03.2014 - sobota
Místo konání:
Špindlerův Mlýn - Dolská
DJs:
Enrico, Finidi, Billy
Info:
http://www.studio54.cz
 
 
Studio 54 Night v klubu Dolská ve Špindlerově Mlýně

Pokud jste ze Špindlerova Mlýna a jeho okolí, zavítejte první březnovou sobotu do klubu Dolská, kterou rozduní trojice rezidentů Studia 54 – Enrico, Finidi a Billy Bright na populární stejnojmenné noci Studio 54 Night!

 

 

Stěžejní rezidentí event tohototo známého domácího klubu, který je znám především skvělou atmosférou tamních nespoutaných afterparties míří do Špindlerova Mlýna se vší parádou.

 

 

Headlinerem je domácímu publiku dobře známý Enrico, který se v minulosti představil na celé řadě předních domácích festivalů typu Mácháč, Svojšice nebo Creamfields a kromě nespočtu vystoupení v České republice byl jeho sound ke slyšení například v Amnesii na Ibize, v Kostarice nebo Panamě. Nezahálí ani ve studiu v rámci vlastní tvorby a tak můžete v jeho setech pravidelně slýchat i jeho produkci.

O support se budou starat další dva rezidenti Studia 54 Finidi a Billy Bright, které můžete vídat nejen v naší metropoli na spoustě kvalitních mejdanů.

Pro první příchozí jsou připravena mixovaná cd dje Enrica, takže si kromě bohatého hudebního zážitku odnesete i příjemnou pozornost.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz .

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016