PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
14.03.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Nick Warren, Dan Cooley, Josef Sedloň
Popis:
start: 22:00 předprodej 150,- v kanceláři Radost FX, vstup na místě 200,-
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Nick Warren na březnové One Night!

Historie residentní noci Radia - One Night! se začala psát v roce 2007 a postupně se vyprofilovala jako noc, která za dobu svého konání představila historicky zásadní producenty napříč hudebními škatulkami. Jmenovitě to byli například Nick Warren z Way Out West, Spooky, Adam Freeland, Tom Middleton, Dave Angel, The Timewriter, Jimpster, Soul Of Man nebo Andre Lodemann. One Night! neopomněla ani domácí talentované producenty v čele s držitelem ceny Anděla - Jakubem Holovským aka Kubatkem. Na její březnovou edici residenti Josef Sedloň a Dan Walterstein aka Dan Cooley pozvali opravdovou a historií prověřenou personu elektronické scény, kterou bezpochyby Nick Warren je. Tohle bude velká „progy“ jízda s patřičnou dávkou emocí, hutnými basovými linkami a melodickou aranží. To vše totiž k hudbě Nicka Warrena nebo WayOut West navždy patří.

 

 

Nick Warren se narodil v anglickém Bristolu, kde v polovině devadesátých let společně s Jody Wisternoffem založili velmi úspěšnou elektronickou dvojici Way Out West.
Hned první debutové album vyslalo do hudebního světa dva velké hity „Ajare“ a hlavně „The Gift“, které se staly skoro až globálními opusy tehdejší progresivní house produkce s patřičnou dávkou emocí a trance nádechu. Way Out West do této doby zdobí celkem čtyři regulérní alba a zdá se, že jen u nich nezůstane.

Tato sólová dráha Nicka Warrena v sobě nese daleko větší soupis aktivit. Zásadní jsou pro Nicka Warrena určitě djská vystoupení po klubech a festivalech celého světa. Ruku v ruce s nimi jdou i mixovaná kompilační alba na labelech jako Global Undergroud (namixoval jich hned několik, včetně Prahy), Balance nebo Renaissance (v roce 2013).

Jako poslední díl do mozaiky jeho hudebních aktivit zapadá jím řízený label Hope Recordings, na kterém Nick Warren vydává nejen svou, ale i produkci producentů, kteří se stylově hodí k velmi osobitému zvuku Hope Recordings.

 

 

Zatím poslední vystoupení Nicka Warrena jsme mohli zažít na One Night! před třemi lety, kde Nick Warren potvrdil svůj statut „první ligy“.
Dámy a pánové, tentokrát můžete jeho umění okusit na vlastní uši již v pátek 14. března 2014 na noci Radia 1 – One Night! v legendárním klubu Radost FX!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016