PARTYINFO

 

ELEMENTS

Datum konání:
22.03.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Slam (Soma Rec./UK), Tazz, Biodan, Slater
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Předprodej: 170 czk + popl/ + fee V NoD za zvýhodněnou cenu
 
 
Underground legendy Slam už v sobotu v Praze
Co na vás chystají Slam na Elements v Roxy

O tom, že Slam patří k ikonám britského undergroundu a jsou zakladateli již legendárního labelu Soma Records, který po dlouhá léta ukazuje směr vývoje alternativní progressive/house/techno scény, již není pochyb. Málokdo ale ví, že tato dvojice nenosí žádnou nálepku techno či house djs, naopak takové nálepky nesnáší.

 

Pravdou je, že si Slam většina posluchačů řadí do skupiny techno djs, nicméně přestože Slam techno scénu ve Skotsku prošlapali, nejsou tak úzce hudebně vymezení. Posun od čistého techna u nich můžeme pozorovat i z historie vydaných release na labelu Soma, které nikdy nezklouzly ke komerci, ale přesto si udržely svižné a energické tempo, což patří mezi charakteristické rysy labelu.

Letos label Soma oslaví již 23 výročí a na mnoho z jeho release jsou jeho majitelé patřičně hrdí. Vzpomeňme některá jména z posledních releasů kterými jsou například Ricardo Villalobos, Joris Voorn, Silicone Soul, Nick Curly, Pig&Dan, Pan-Pot, Carl Craig, a dalšími.

Kromě labelu Soma provozují Slam ještě o něco méně známý label Paragraph, který se zaměřuje spíše na dj tools a techno pecky. Mnoho z originální produkce určené pro tento label bylo zremixováno interprety jako Adam Bayer, Steve Lawler, Alan Fitzpatrick a dalšími.

Slam ve svých setech zanechávají charakteristké rysy techna formou svižnější muziky, avšak okořeněnou o moderní zvukové stopáže, převážně z house music. Jinak tomu nebude ani při jejich vystoupení v Roxy na párty Elements již 22.3. v Roxy. Pro přiblížení mrkněte na následující video z ranního vystoupení na letním festivale :)

 

 

O support se postará jako vždy trojice rezidentních djs Biodan, Tazz a Slater.

Vstup v předprodeji za 170,- Kč + poplatky

Další info naleznete zde:

www.roxy.cz

www.soundcloud.com/soma

www.facebook.com/djbiodan.cz

www.facebook.com/pages/DJ-Slater/27319466682

www.facebook.com/tazz.dj

 

 
Legendy britského undergroundu Slam v Roxy

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016