PARTYINFO

 

BOOGIE

Datum konání:
22.02.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Derek Marin (Get Physical Music, NYC), Lucas Hulan (Nightphunk Recordings), Alex Neivel & Pat Heart (Just Like That), Malkao (Oil Magnat)
Info:
http://www.chapeaurouge.cz
 
 
Derek Marin již tuto sobotu v Chapeau Rouge

Chapeau Rouge ve spolupráci s labelem Nightphunk Recordings si vás dovolují pozvat na párty Boogie již tuto sobotu 22 února do pražského underhground klubu Chapeau Rouge kde vystoupí známý producent a dj Derek Marin, který reprezentuje značky jako např: Get Physical Music, Superfreq, Dirtybird a v neposlední řadě také jeho vlastní značku Subtrak Records.

 

Derek je původem z New Yorku ale v posledních pár letech žije a působí v Berlíně. On sám na působí na house a techno scéně přes dvacet let. On sám se charakterizuje jako workoholik který musí stále na něčem pracovat. Velkou část svého života traví ve svém milovaném studiu a jen tak by ho neopustil. Má za sebou spoustu tracků a remixů pro takové ikony jako např: Depeche Mode, Carl Craig, Adam X, Mr.C, Claude VonStroke a mnoho dalších.

Pokud chcete zažít opravdu kvalitní hudební zážitek ve stylu house a techno music, doražte za námi již tuto sobotu 22 února do pražského klubu Chapeau Rouge.

Dále se můžete těšit na Alex Neivel a Pat Heart, kteří budou reprezentovat svou vlastní značku Just Like That Music a zcela jistě zahrají svou aktuální produkci.

Nebyla by to ta pravá Boogie párty kdyby chyběli naši residenti Lucas Hulan z Nightphunk Recordings a náš olejový magnát DJ Malkao.

Takže nezapomeňte již tuto sobotu 22 února se koná další Boogie párty s hlavním hostem Derekem Marinem. Začátek akce je ve 22 hodin a vstup je symbolických 50Kc.  Pro více info klikněte na Fcb nebo sledujte stránky www.chapeaurouge.cz .

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016