PARTYINFO

 

PUSH!

Datum konání:
11.04.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Daniel Stefanik, MUAH! djs
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Poslední informace k dnešní party PUSH! PUSH! Podcast livestream na BPM.DJ PUSH! vyhlašuje vítěze contestu Daniel Stefanik headlinerem dubnové party PUSH!
PUSH! odhaluje line-up a spouští dj contest

PUSH! párty, která se odehraje 11. dubna v pražském klubu Storm se nezadržitelně blíží a proto přichází čas na nejdůležitější informaci, kterou je lineup. Na koho se tedy můžete těšit a kdo se představí na obou podiích?

 

Main Stage:

 

Daniel Stefanik

Hlavní pódium bude samozřejmě patřit hlavnímu hostu večera, německému producentovi Danielovi Stefanikovi ze stáje Cocoon, o jehož kvalitách určitě není pochyb. Už jen spojení tohoto producenta a vydavatelství samotného Svena Vatha, kterým se na konci roku 2011 stal Daniel členem, zaručuje hudebně nezapomenutelný večer. Tento rodák z Lipska se představí v Praze premiérově ve dvouhodinovém Dj setu.

 

 

 

Adam Cloud

Techno Animals je pražská klubová noc, kterou má pod patronátem známá tvář české scény - Adam Cloud. Kromě samotného hraní patří Adam i mezi aktivní promotéry. Dimitry Nakov, Luigi Madonna alebo Hollen. I tohle jsou jména, které právě díky němu navštívili naše hlavní město.

 

 

 

Da Moon

První z rezidentů akce a zakladatel projektu PUSH!, patří mezi naše djské stálice. Kromě samotného hraní se věnuje produkci hudby, promotérství a působí také jako redaktor informačního portálu NUbreed.cz, kam přispívá svými články o technice, ale také recenzemi o elektronické hudbě a dalšími zajímavostmi z celosvětové scény. Da Moonovo styl hraní je zajímavou kombinací různých a především pečlivě vybraných tracků ve vodách deep, tech, indie a nebo progressive, které dodávají, nejen na parties, neskutečnou atmosféru a energii.

 

 

 

Random

DJ Random patří mezi zaběhnutá jména pražského klubového života. Především devadesáté léta a britská klubová scéna ovlivnila dalšího rezidenta PUSH! natolik, že se klubové hudbě věnuje také aktivně. Od nujazzových začátků se přesunul k deep, progressive, techhousu a technu.

 

 

 

Yacube

Slovenský rodák žijící momentálně v Praze, promotér ale také redaktor magazínu Wave, to je Yacube, třetí článek PUSH! crew. Hudebně balancuje na pomezí deep-techhousu a jako odrostenec na technu preferuje více groovy sound než vokál.

 

 

Muah! stage:

BigFish & BBK

BigFish & BBK je bratislavská dvojice, která pravidelně zásobuje svojí rezidentní noc Covert Interests těmi nejzajímavějšími hosty, kteří existují na poli deephousu a dubtechna na světové scéně. Oba se ukážou v Praze premiérově a jsme moc rádi, že to bude právě naše akce, kde odprezentují svůj pohled na rovný beat.

 

 

 

Tom Holic live

Tom Holic a jeho live vystoupení patří v našich končinách mezi to nejzajímavější a nejpůsobivější z toho, co nabízí rozmanitá brněnská hudební scéna. Sólový projekt hudebníka Tomáše Pavly bude určitě krásným oživením druhého pódia.

 

 

 

Luke Nova

Mladý Dj a producent Lukáš Nováček a.k.a. Luke Nova patří mezi nadějné mladé talenty, což dokazuje nejen svými vystoupeními, ale také svou tvorbou. Odchovanec stáje Deep Wave Records bude uzavírat Muah! stage právem a nejen proto, že právě v ten den bude slavit také svoje narozeniny :)

 

 

 

Click Joe, Kellys, PSJ a 'NNY

Muah! stage by sa Muah! by se nejmenovala, kdyby její součástí nebyli její členové - Click Joe, Kellys, PSJ a 'NNY. Čtveřice s jasnými názory na hudbu a milovníci vinylu. Bez zbytečných PR keců, jasně a narovinu. Uvidíte sami.

 

 

 

Jedno místo na hlavním pódiu bude patřit možná i tobě!

PUSH! dává šanci, nejen začínajícím DJs a vyhlašuje DJ contest, jehož vítěz dostane možnost si zahrát na dubnové akci v pražském klubu Storm po boku speciálního hosta z labelu Cocoon – DANIELa STEFANIKa a mnoha dalších zajímavých DJs a live actů.

Co udělat pro to, abyste se mohli Dj contestu zúčastnit?

Stačí jen nahrát set, nazvat ho „PUSH! DJ CONTEST“, uploadovat ho na soundcloud nebo mixcloud, odkaz na set vložit do příspěvku Facebook události a sdílet. Rezidenti akce pak sami odborně vyberou nejvhodnějšího kandidáta, který bude mít možnost zahájit dubnovou premiéru konceptu PUSH! svým warm up setem.

Pokud si myslíte, že právě vy máte co nabídnout a umíte publiku přednést hudebně zajímavý warm up set, pak neváhejte a zúčastněte se.

Své Dj sety můžete vkládat na stránky události do neděle 30. března a nebojte se vyzvat i své přátele, ať vás podpoří. Šanci na výhru mají opravdu všichni, i ti, kteří nebudou pro tento díl vybráni. Rádi vás podpoříme i na dalších dílech této noci nebo jiných eventech pod záštitou konceptu PUSH!

Na vaše sety se moc těšíme a vítěze zveřejníme v pondělí 2. dubna 2014.

 

www.pushparty.cz

 
Daniel Stefanik v dubnu na party PUSH!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016