PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO

Datum konání:
11.04.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
PAUL MAC, MAKAROV, B.ONE.K, LAMY CZ and SHIMITA, PINY
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Britská techno legenda Paul Mac dorazí v dubnu do Prahy

Den 11. dubna se zapíše opět Velkým písmem do pomyslné pražské klubové kroniky. V pražském klubu Pekelnej bar to bude opět pekelně vřít v rámci pravidelné techno klubovky My Name Is Techno, která pro vás po Alexandru Kowalskim, přiváží další techno legendu, ale tentokrát pocházející z Velké Británie. Prahu vůbec poprvé ve své kariéře navštíví britská techno legenda Paul Mac.

 

 

Majitel legendárního labelu STIMULUS a v současnosti i jeho nové značky Tactical. Polovina dua Killa Productions, které tvoří s britskou legendou Benem Simsem, jejichž vystoupení získávají ohlasy po celém světě a nejinak tomu bylo i v případě jejich vystoupení na brněnské Apokalypse.

Paul Mac má za sebou více jak 25-leté působení na elektronické scéně. Za tu dobu vyprodukoval opravdu velké množství releasů a remixů, uvádí se jich více jak 140. To už je uctihodné číslo a ne nadarmo se Paul řadí opravdu k veteránům elektronické scény.

Jeho hudební rozhled a záběr je obrovský. Prošel si veškerými elektronickými styly, které v Británii udávali směr. Ať už se jednalo o hip-hop, electro, acid house, techno a spoustu dalších stylů hudby.

Vydával své tracky na více jak 50 respektovaných labelech, mezi které patřily např. Kanzleramt, Intec, Primate, Blueprint, Theory, Ingoma, Beardman a desítky dalších ...

Jeho sety jsou vždy na špičkové technické úrovni. Paul komponuje do sebe velmi zajímavé prvky z různých stylů a tím vždy vytváří jedinečný originál, který nikdy nenudí. Jeho vystoupení jsou opravdovou lahůdkou pro všechny guru techna a vždy vytváří naprosto nezapomenutelnou atmosféru.

Pro nás je velkou ctí přivítat tohoto špičkového umělce a věříme, že společně s vámi zažijeme další nezapomenutelnou noc a budeme se moc pokochat uměním této legendy na vlastní oči a uši.

Samozřejmostí je kvalitní český DJ support v čele s výborným producentem a špičkovým DJem Makarovem, kterého následují B.ONE.K, LamyCZ and Shimita a Piny!

Nachystána bude opět vydařená afterparty v pražském ZOO baru na adrese Salmovská 6, Praha 2, kde si budou ještě moci všechna zvířátka řádně zatančit. I tentokrát bude vypečený line-up a tančit se bude do odpoledních hodin.

Zvuk v Pekelném baru bude samozřejmě posílen. Kapacita klubu bude navýšena a s celým prostorem si řádně pohrajeme. Videoprojekce a dekorace budou samozřejmostí.

Více informací a rozhovor se samotným mistrem přineseme již brzy.

Mějte se fajn a brzy naslyšenou.

 

Videa:

 

 

 

 

Zvuk:

Art Style : Techno | Prototype Blood With DJ Áder | Episode 30 [Part 5] : Paul Mac by Art Style: Techno on Mixcloud

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016