PARTYINFO

 

DEEP HOUSE CLASSIX

Datum konání:
15.02.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Magnum
DJs:
Dan Cooley aka Dan Walterstein, Lumiere, Vocals Betty Lee
Live:
live sax performance Matouš Kobylka
Popis:
Start: 22:00 Vstup: 100,- (s účtem za večeři v restauraci Magnum vstup ZDARMA)
 
 
Magnum láká na sobotní Deep House Classix

Deep House Classix je nově se profilující večírek, který bude mapovat všechny možné odnože uchu lahodící deep housové hudby. Jeho residenty se v útulném lounge prostředí klubu Magnum na Smíchově stali moderátor a DJ Radia 1 Dan Walterstein aka Dan Cooley a náš přední producent této oblasti DJ Lumiere. Oba navíc doprovodí vokalistka Betty Lee a saxofonista Štěpán Kobylka.

 

 

Kouzlo mladé zpěvačky Betty Lee spočívá v atraktivitě spojení jejího fyzického looku a hlasu s polohou její oblíbené Norah Jones. To Matouš Kobylka patří mezi naše přední talentované saxofonisty s pravidelným vystupováním v domovském a hudebně klasickém Jazz Triu nebo naopak v seskupení Atomic Gigolo, ve kterém fůzuje progresivní elektronická hudba s různorodými stylovými prvky.

Nezapomeňte, že svůj Deep House Classix mejdan můžete nastartovat výběrem  příjemné večeře z chutného menu Magnum restaurantu a účet využít jako free vstup do klubu.

Celkově se tak můžete těšit na euforicky atmosferický večer plný originální hudby, projekce a jako bonus ke vstupence čerstvé ovoce v průběhu večera či ranní kávu nebo čaj s sebou.


To všechno je Deep House Classix už v sobotu 15. února v klubu Magnum.

FB událost: https://www.facebook.com/events/621685154546841/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016