PARTYINFO

 

DISCLOSURE

Datum konání:
14.03.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Disclosure
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
open door: 21:00 start: 22:00
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Disclosure v Praze již tento pátek

Vůbec první vystoupení elektronického dua Disclosure v České republice se uskuteční již tento pátek,14. března v klubu SaSazu! Bratři Guy a Howard Lawrencovi přijedou do Prahy v rámci evropského turné k desce “Settle”, která nyní vychází i ve speciální edici, a předskakovat jim bude vycházející elektro hvězda Kidnap Kid.

 

 

Disclosure pokračují ve spanilé jízdě světovými hitparádami i vyprodanými koncerty i v roce 2014. V lednu vydali zatím poslední singl F For You, na kterém s bratry spolupracovala hvězda amerického soulu Mary J. Blidge. Mezitím sbírají i četná ocenění: to nejčerstvější přišlo za singl White Noise, za který kapela získala NME Awards udělovanou stejnojmenným časopisem. Nominaci na prestižní Brit Awards v kategorii Objev roku sice neproměnili, jejich živé vystoupení spolu s AlunaGeorge a Lorde se však zapsalo mezi nejlepší momenty letošního ceremoniálu.

Je tedy víc než jisté, že v pátek 14. března se můžeme těšit na show podobných rozměrů. Nenechte si proto Disclosure ujít naživo spolu s londýnským producentem Kidnap Kid!

Vystoupení britského dua, které se bude konat v klubu SaSaZu, se koná pod záštitou Městské části Praha 7 a hlavním mediálním partnerem akce je Expresradio.

 
Předskokanem Disclosure bude Kidnap Kid! Pražský koncert Disclosure se přesouvá do SaSaZu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016