PARTYINFO

 

JAM SESSION

Datum konání:
01.02.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements), Slater (Tribal Vision Records)
Live:
live saxophone: Filip Markes (YannicklMarkes Project)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
Start: 21:30 Vstup: 100CZK
 
 
Tazz a Biodan tuto sobotu v 2. Patře na JAM Session

Klubovna 2. Patro nastoupila do nového roku opět s nabitým programem, a tak na něm nemůže chybět ani JAM Session s rezidentními djs Tazz a Biodan, které tentokráte opět doplní na saxofon Filip Markes a jako speciální host zahraje Dj Slater!

 

Charakteristickým rysem této již pravidelné párty je vždy pozitivní atmosféra a přítomnost živého hudebníka, který doprovází djské sety na hudební nástroj. Na předchozích JAM Session jste se již mohli setkat s hudebníky hrajícími na bongo, trubku a saxofon. Právě saxofonista Filip Markes sklízí nejen při společném vystupování s djs Tazz a Biodan pozitivní ohlasy, a tak bude součástí tohoto pokračování párty JAM Session.

 

 

Tato JAM Session bude vyjímečná i díky speciálnímu hostovi, který nebude nikdo jiný, než dj Slater, který je známý nejen jako majitel úspěšného českého labelu Tribal Vision Records, jako člen kapely U-Prag, ale zároveň také doplňuje s Tazzem a Biodanem trojici rezidentních djs párty Elements v Roxy.

Na JAM Session můžete jako vždy čekat pozitivní a energické house rytmy, tak jak můžete být na JAM Session zvyklí.

Přijďte se tak tuto sobotu pobavit do krásných prostor klubovny 2. Patro a ovlivněte tak průběh JAM Session, která bude opět unikátní a nezapomenutelná!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016