PARTYINFO

 

14TH ANNIVERSARY OF FABRIC

Datum konání:
16.05.2014 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
ANJUNABEATS MAIN STAGE:
BOOM JINX /NOR/, JAYTECH /AUS/GER/, PICO /SK/, MARTIN GREDNER, LUM X, PIRO /PL/, PETER KEY, N-RICO, NAMAAS

TECHNO & TECHHOUSE STAGE:
NAOKI UDA /JPN/, JUNIOR JAN, DENYSA, WOLSCHA, MATHIASS O'ZANA
Info:
http://www.fabric.cz
Popis:
Vstupné/Entrance (16+): 300 CZK předprodej/pre-sale 350 CZK na místěj/on doors Předprodeje budou probíhat v rámci našeho nového rezervačního a platebního systému. Informace podáme v nejbližších dnech.
 
 
Fabric v květnu oslaví 14. narozeniny

Stálice mezi českými kluby oslaví téměř pubertální věk. Pamětníci jistě vzpomenou na takřka pionýrské akce s hvězdami jako Alexander Kowalski, Umek, či Jimmy van M. Ovšem Fabric nechce být sentimentální, ale progresivní! A proto oslavme 14 let existence s plnou parádou, skvělými jmény, bohatým line upem a show, která k takové oslavě patří.

 

 

Dovolte nám představit pestrý line up složen z hvězd jako australan žijící v Německu Jaytech, či nor Boom Jinx. Jejich singly „When You Loved Me“, „Inception“, „Music 101“, „Blue Angel“, či jejich vzájemná spolupráce „Milano“ patří mezi top na progressive scéně a některé z nich byly zařazeny do vysílání stanice MTV. S jejich desítkami vynikajících remixů Vás dále seznámíme na Facebook page klubu Fabric. V česku se tato jména objevila na největší halové party Transmission, ve světě patří mezi dlouhodobé stálice scény a členství v elitním vydavatelství Anjunabeats. To jen dokazuje -  o kvalitě těchto hvězd tedy nelze mít pochyb!

 

 

Dalším, zahraničním umělcem je slovenská star Pico, který v nedávných dnech zahajoval premiérovou Transmission na Slovensku a patří mezi nejbookovanější dj´s u našich východních sousedů.

Jednou z premiér letošních narozenin bude vystoupení rezidenta legendárního klubu Magic, Pira, který si na svá bedra vezme závěr jistě dlouhého večírku.

A vůbec….na 2 patrech Vás čekají další, vynikající jména a talenti české scény, tedy rezident klubu Martin Gredner, dále Junior Jan (ex Nesquik), Wolscha, Naoki Uda, Denysa, Peter Key, Namaas, N-Rico, Lum X a Mathias O´Zana.
Symbolických 14 dj´s na 14. Narozeninách.

V jejich podání se dočkáte kompletního spektra taneční muziky.

Ale to zdaleka není vše, přátelé! Kromě tradičně posíleného zvuku, sexy go-go dancers a originálních, narozeninových dekorací očekávejte zcela originální 3D projekci, kryogenní show, kterou si mnozí z Vás pamatují ze 7. Narozenin a poprvé uvidíte zcela bezpečnou fire show !

16.5. budete součástí naprosto unikátní klubové párty s umělci světové kvality, mimořádné show a především nezaměnitelným prostředím klubu Fabric, který je pro Vás otevřen krásných 14 let a my Vám za Vaši přízeň od srdce děkujeme.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016