PARTYINFO

 

BEATS FOR LOVE

Datum konání:
03.07.2014 - 05.07.2014
Místo konání:
Ostrava - Dolní oblast Vítkovic
DJs:
John B (UK), X-Press 2 (UK), Tantrum Desire (UK), Stoneface&Terminal (DE), Colombo (SPA), Du’Art (PT), A-Brothers (AT), Macho (SK), Papa Django & Swing Thing (SK), The Carlson Two (DE), Mini Da Minx (UK), LocoMatiV (SK/BE), Loktibrada (SK), Boss (SK), FreekOut (PL), Freeman (PL), Hppy (PL), Fatcut (PL), Dragon Hoang (SK), Pavel Krejdl, Golpe, Destroyer, Makarov, No-On, Kaisersoze, Orbith, Ravic, Callboy, Franke, Dazzy, Junior Jan, Martin Dee, CyClown, Dafman, Skais, Lowa, Harakiri Breaks Brothers, Paolo Di Maki, Max W, DayD, CubaQa, Sens, Mildee, John Weah
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Skyline a Counterstrike na Beats For Love 2014

Dnes představíme poslední hlavní tváře letošního ročníku. Jestli se je na co těšit? Posuďte sami. Příznivci lomených beatů a hlavně jeho tvrdších odnoží doteď neměli na scéně žádnou hvězdu „temnější strany. “To se dneškem mění. Na letošním ročníku se můžete těšit na dje z Jihoafrické republiky jež si říká Counterstrike. Na druhé straně v Party village zahrají Skyline.

 

Další jména pro reggae a jungle stage jsou Jamie Bostron jako jeden z nejlepších producentů stylu, který vystoupí i pod svým druhým pseudonymem G31, pod kterým předvede ovšem dubstepový set. Riddim Tufa je dvojice pocházející z Edinburghu která vlastní label Tuffa Dubs records a Gregory G.Ras, jež pochází z Maďarska. Tuto trojici doplní Dirty GrowaConcrete SafariKenta z ČR a Ryhha ze Slovenska.

Dnes nebudou chybět ani jména pro Óčko Urban stage. Jako prvního představíme držitele IDA World 2013 vice champion, který si říká DJ Five. Ze slovenska dorazí z H16 Yanko Kral. Dále vystoupí Aka, který byl 2x IDA CZ/SK vice champion no a doplní je MaztahNecrozVladu. Na Playa lion stage v první řadě ostravský patriot a hell parťák v jedné osobě Martin Streed a z rádia Helax Lum X. Z Prahy dorazí profláknutý bavič, ďábel a hlavně DJ - Tokátko. A celé to dnes uzavře Mathiass O‘zana, kterého jste už mohli slyšet třeba na naší warm up párty s Kosheen.

 

Více informací:

www.b4l.cz
https://www.facebook.com/beats.for.love

 
Ubytujte se na Beats For Love v areálu Dolních Vítkovic Novinky z Beats for Love 2014 LocoMatiV aneb tempo lokomotivy na Beats For Love 2014 Beats for Love 2014: Colombo další novou tváři Beats for Love 2014: Tantrum Desire a A-Brothers Beats for Love 2014:Láska, železo a tři dny unikátního festivalu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016