PARTYINFO

 

RADIATION NEW STAR 2014

Datum konání:
21.03.2014 - pátek
Místo konání:
Rýmařov - V-Club
DJs:
Patrick Watson, Dacan, Schranz Boy, Frey, .U.L.I.
 
 
Radiation New Star 2014 Trailer

Drazí  přiznivci taneční scény a party people... Je tomu již téměř pár roků, kdy se naposledy rozezvučely dunivé beaty v Rýmařově. Velmi oblíbená party Radiation je tu zpět. Dnes již v novém podání New Star a s pestrým složením DJ´s. Zapomeňte na to co bylo, teď přišla chvíle pro velkou změnu, která se uskuteční v nejlepším klubovém prostoru v okrese - ve V-Clubu.

 

 

Na této akci si dali dostaveníčko djští killeři nejoblíbenějších stylů na Moravě.

Velmi oblíbený styl DnB beatu bude na této akci reprezentovat  již známy killer DJ Kox.

Headlinerem této akce bude dj Patrick Watson, který se  představil na ruzných parties. Narodil se v roce 1991 v Olomouci. O Elektronickou hudbu se zajímá od svých 13 let, kdy poprvé objevil Virtual dj, kde se učil mixovat hardstyle. Po dobu 4 let objevoval nové styly, kterým se do dnes věnuje (house, tech house, techno, progressive a electro). V roce 2010 se objevuje poprvé na hudební scéně a to v olomouckém klubu 15 minut Club & Pub, kde odstartoval svou kariéru.

O support se mu postará olomoucká sehraná dvojka Čmelda a Mettik, zakladatelé www.bassbeat.cz. Dále se se svým tribal technem představí dj Dacan. V ranních setech se představí hardtechno killer Schranz Boy, který své první sólové vystoupení odehrál po boku djů Witheckera, Yaga a českého projektu Military of Agresse na party "We All Speak Techno", v Klubu 7 nebe Brno. Dále zahraje starý známý z brněnské scény - dj Frey. V ranním setu vás jistě dostane olomoucký rodák a zakladatel akce "Schranz Machine" v klubu Meloun bar Přerov - dj .U.L.I. .

Klub: www.V-Club.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016