PARTYINFO

 

MIKRO BERLIN

Datum konání:
08.02.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Bunkr Art Salon S
DJs:
PHONIQUE (Poker Flat, Dessous, BERLIN)
FRITZ FOR FUNK (Love On The Rocks, BERLIN)
ADAM AALIAS (Banane, BERLIN)
JACK JENSON (Salon Zur WIlden Renate, BERLIN)

warm-up set by:
LUCAS HULAN (Nightphunk Recordings, PRAGUE)
 
 
Phonique příští sobotu v Art Salonu S

Art Gallery Salon S si vás dovoluje pozvat v sobotu 8 února na berlínský večírek do bunkru, který sídlí hned pod Modřanskou budovou Microna a je součástí galerie Art Salon S. Na večírku s názvem Mikro Berlín se jako hlavní hvězda představí uzanávaný berlinský dj a producent Michael Valter Aka Phonique.

 

 

Tento deephouse producent je znám svou produkcí na známých labelech jako jsou např: Poker Flat, Dessous, Cocoon, Moodmusic, Systematic Records, Crosstown Rebels nebo !K7.

Na electronické taneční scéně se pohybuje více než dvacet let a je velmi zkušeným djem. Deephouse fanoušci ho  měli možnost slyšet naživo snad po celém světě.  Jeho tracky a remixy zařazují do svých djských setů známé ikony světové taneční scény jako jsou např:

Sven Vath, M.A.N.D.Y., Dixon, Martin Landsky, I:Cube, Alexkid, Rodney Hunter a mnoho dalších.

Phonique je veselý vegan, který miluje kočky a deephouse. On je tím pravým hostem naší berlínské noci v pražském bunkru Art Gallery Salon.  Dále se můžete těšit na Djs:  Fritz For Funk, Adam Aalias a Jack Jenson, kteří jsou residenti známého berlínského klubu Salon Zur Wilden Renate.

 

 

O warmup set se postará zkušený pražský DJ Lucas Hulan, reprezentující značku Nightphunk Recordings. Speciální Mikro Berlin performance si pro vás připravili Drei Wetter Taft Trio.

Akce se koná 8 února v bunkru galerie Art Salon S na adrese Československého Exilu 4  na Praze 4. Zvuk 8KW by Funktion-One dodá Vice Audio. Začatek je ve 22 hodin. Vstupenky na  Mikro Berlin jsou k dostáni v síti Ticketpro za 190kc nebo 290kc na místě.

Více informací naleznete na strankách  www.artsalons.cz .

 

Michael Valter Aka Phonique:
www.soundcloud.com/phonique
www.residentadvisor.net/dj/phonique

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016