PARTYINFO

 

SVOJŠICE

Datum konání:
20.06.2014 - 21.06.2014
Místo konání:
Svojšice - přírodní areál
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Poslední důležité informace k festivalu Svojšice 2014
Koven přiveze na Svojšice live show

Jeden z nejrespektovanějších bass music producentů Koven přiveze na Festival Svojšice svou live show. Hudebně a především vizuálně zajímavou live show s koulí tzv. Alphasphere doplní zpěvačka Katie Boyle.

 

 

 

Max Rowat aka Koven je považován za jednoho z nejtalentovanějších "nových" producentů bass music. Celkem nedávno v roce 2011se poprvé objevil na scéně s EPčkem "Wake You UP", které se obratem chytlo na BBC Radio 1 a Ministry of Sound. Následovala spolupráce s veleznámými Modestep na singlu "Take It All" a společné turné, což vyšvihlo Koven mezi producentskou a djskou elitu. Velký podíl na jeho popularitě má určitě i kulovitý cyber kontroler Alphasphere od NuDesign, který presentuje na svých live vystoupeních.

 

 

Rok 2013 byl pro Koven stěžejní především vydáním pecky "Make It There" u labelu Viper a také přidáním živých bících nástrojů, které dodávají jeho live vystoupení pořádnou šťávu. V minulém roce se dal také dohromady s talentovanou zpěvačkou Katie Boyle, se kterou vystoupí i na letošním Festivale Svojšice na Viper Recordings Decade Stage. Těšte se na těžkotonážní live show plnou bass music ve spojení s krásným vokálem.

 

Vstupenky na dvoudenní festival Svojšice jsou stále k dispozici za cenu 649 Kč.

Předprodeje/Presalehttp://svojsice.cz/vstupenky.php

 

Více informací zde:

http://www.svojsice.cz

https://www.facebook.com/KOVENUK

 

https://www.facebook.com/svojsice

 


 
Časový line-up a praktické informace k Festivalu Svojšice Co tě čeká na festivalu Svojšice? Partybusem na Svojšice z Prahy, Brna a Slovenska Warm upy k festivalu Svojšice tento víkend Festival Svojšice nabízí zvýhodněné vstupenky Festival Svojšice představuje první potvrzené techno umělce Festival Svojšice láká na dva festivalové dny

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z festivalu Svojšice 2014 od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016