PARTYINFO

 

TROCHATECHNA

Datum konání:
24.01.2014 - pátek
Místo konání:
Brno - Sklenick
DJs:
Synaptik, Unclean, PDCH
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup zdarma
 
 
Brněnská párty Trochatechna již poosmé

Brněnský večírek Trochatechna se svým jasným posláním se blíží ke svému již osmému pokračování. PDCH & Unclean budou hostit Synaptika...

 

Po skvělém listopadovém setu, který zahrála mladá a nadějná DJka Naďa z Bratislavy a po vánočním ohlédnutí na techno z doby kolem roku 2000, které nám naservíroval další slovenský DJ Silvester Suske, se do seznamu hostů zapíše osobitý pražský týpek a DJ. Synaptik je ve svém okolí známý svým širokým hudebním záběrem, u kterého nezůstává jen jako posluchač, ale promítá to i do svých DJ setů.

Po Praze ho běžně můžete potkat v různých klubech, ale jen techno tam od něj nečekejte, má rád i méně či více rušivé vlny ambientu, drone, ale i poklidnější downtempa, deep/tech/house, jazz apod. Jak už ale název akce napovídá, 24. ledna se můžete těšit na večer plný techna v mnoha jeho podobách od těch ambientně abstraktnějších až po nekompromisní parketové úderníky, zvukově opět procestujeme nejen Skandinávii, ale také Berlín a Detroit a tentokrát celý večer jen z desek. Line-up doplní rezidenti Unclean a PDCH.

Synaptik online:

http://www.mixcloud.com/panpavel/playlists/trochatechna/

http://soundcloud.com/synaptik80

http://soundcloud.com/statictransmission/static-transmission-podcast-08

http://www.mixcloud.com/StaticTransmission/static-transmission-podcast-03-mixed-by-synaptik/

http://www.mixcloud.com/Nechte_se_rusit/

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016