PARTYINFO

 

FINLANDIA MÁCHÁČ 2014

Datum konání:
22.08.2014 - 23.08.2014
Místo konání:
Doksy - pláž Klůček
DJs:
Showtek (NL), Jordy Dazz (NL), Nervo (Austrálie), Carnage (USA), Michael Burian, Michal Poliak, Lucca, John Culter, Brian, Enrico, Chris Sadler, Richard Reynolds
Popis:
Vstupné: - základní vstupné od 690 Kč (pouze 1.000, poté se cena zvyšuje) - GOLD All Inclusive – 2.900 Kč Předprodej v síti Ticketpro.
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Rezidenti Studia 54 na festivalu Mácháč 2014 Finlandia Mácháč 2014 hlásí vyprodáno a přidává další stage Showtek zamíří k Máchovu jezeru
Finlandia Mácháč 2014 spouští předprodej

Nejnavštěvovanější domácí festival elektronické hudby pod otevřeným nebem proběhne letos 22. a 23. srpna. Finlandia Mácháč 2014 coby tradiční zakončení festivalové sezóny bude i letos hostit u Máchova jezera na pláži Klůček aktuální hvězdy světové taneční scény.

 


Po vyprodaném ročníku 2013, kdy přijali pozvání bratři Dimitri Vegas & Like Mike, vsadili pořadatelé na další sourozeneckou dvojici - Showtek. Duo z Eindhovenu přiveze hity jako Cannonball, Booyah, Slow Down nebo aktuální skladbu s všeříkajícím názvem We Like To Party. Další jména pátečního programu hlavní scény budou oznámena v nejbližších dnech na oficiálních stránkách festivalu.

 


Letošní ročník bude opět dramaturgicky rozdělen. V pátek vystoupí pouze zahraniční umělci, v sobotu pak domácí. Areálu bude dominovat rozšířená 3D stage umístěná na vodě. Pro příznivce breakbeatu a drum and bassu chystáme Smoking stage. Novým talentům bude opět otevřen DJ Contest a na to navazující Talent stage.

Vstupenky je možné zakoupit od 20. ledna v síti Ticketpro. K dispozici bude základní kategorie vstupenek za 690 (pouze prvních 1.000 kusů) a GOLD All Inclusive vstupenky za 2.900, které zahrnují neomezenou dvoudenní konzumaci všech nápojů a přístup na GOLD terasy s nejlepším výhledem na hlavní scénu.

 

Aftermovie 2013

Finlandia Mácháč 2013 - Official Aftermovie 1/2, friday from festivalmachac on Vimeo.

Více:
www.festival-machac.cz
www.facebook.com/festival.machac
www.twitter.com/festivalmachac
http://vimeo.com/festivalmachac

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016