PARTYINFO

 

13. B-DAY PARTY

Datum konání:
16.05.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Loutka, Ronny, Yan Dark, Faith, Pietros, Subgate, Kifli, Billy Bright, Finidi, Marty Fish, P-jay, Mark Evil, Sylon
 
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům oslavy 13. narozenin

Více jak 24 hodin non-stop hudby, skvělá narozeninová atmosféra která by se dala krájet, parádní narozeninové sety rezidentů a narozeninového hosta Loutky – to byly narozeniny Studia 54, které stály opět za to.

 

 

Uplynulý pátek a sobotu proběhly již 13. narozeniny pražského klubu Studio 54, které byly opět velkolepé a jedinečný večírek končil až v sobotu ve večerních hodinách!

V první řadě bychom chtěli poděkovat všem návštěvníkům této události, kteří dorazili do prostor klubu a společně s námi oslavovali až do pozdních večerních hodin a užívali si tohoto nevšedního eventu společně s námi!

Velké díky patří samozřejmě také všem vystupujícím a jejich speciálním narozeninovým setům, které stály opravdu za to a přispěly k té správné atmosféře.

Děkujeme také celému týmu Studia 54 počínaje barmanek, které pracovaly na dvousměnný provoz, přes členy produkce, ochranku, tým mistra Dlaždičky, který se postaral o další část rekonstrukce prostor, kompletní opravu klubu a nastavení světelného parku, grafiky, členy XPP production pro jejich skvělé promo akce, nenoneon až po Kifliho, který taktéž vypomáhal s hladkým průběhem příprav.

Musíme také poděkovat Pražské Energetice za dva nehlášené výpadky proudu v celé ulici, které taktéž umocnili atmosféru eventu.

Závěrem bychom chtěli ještě poděkovat všem příznivcům a návštěvníkům klubu, kteří nás podporují, navštěvují tento klub a budeme se těšit na nějaké další akci Studia 54 v budoucnu!

Kompletní informace o aktivitách Studia 54 naleznete na www.studio54.cz a facebook fan page www.facebook.com/studio54.cz .

 
13. narozeniny Studia 54 již tento pátek Co chystá Studio 54 na oslavu svých 13. narozenin? 13. narozeniny Studia 54 se nezadržitelně blíží

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016