PARTYINFO

 

13. B-DAY PARTY

Datum konání:
16.05.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Loutka, Ronny, Yan Dark, Faith, Pietros, Subgate, Kifli, Billy Bright, Finidi, Marty Fish, P-jay, Mark Evil, Sylon
 
 
Studio 54 děkuje všem návštěvníkům oslavy 13. narozenin 13. narozeniny Studia 54 již tento pátek Co chystá Studio 54 na oslavu svých 13. narozenin?
13. narozeniny Studia 54 se nezadržitelně blíží

15 dj’s, více jak 15 hodin hudby, narozeninová atmosféra na každém kroku a spousta dalších vychytávek – to všechno očekávejte od 13. narozenin Studia 54, které proběhnou třetí květnový pátek.

 

Pro Studio 54 rozhodně neplatí, že třináctka je špatné či nešťastné číslo. V pátek 16.5. tomu bude přesně 13 let, kdy se návštěvníkům vůbec poprvé otevřely brány tohoto klubu a mohli si tak prodloužit večerní zábavu na jedné z tamních afterparties.

Pojďte společně s námi oslavit toto významné jubileum i vy! Za mixážním pultem se vystřídá 15 dj’s – Enrico, Tommy Rogers, Loutka, Ronny, Yan Dark, Faith, Pietros, Subgate, Kifli, Billy Bright, Finidi, Marty Fish, P-jay, Mark Evil a Sylon, kteří se postarají o skvělou zábavu v rámci narozeninových setů, ve kterých uslyšíte jak současný sound, tak i tracky z dob, kdy bylo Studio 54 ještě nováčkem mezi českými kluby.

 

ENRICO

TOMMY ROGERS

SUBGATE

FINIDI


Kromě nabitého hudebního programu a narozeninové atmosféry na každém kroku, se mohou všichni návštěvníci těšit na bohatě zásobené bary a spoustu dalších vychytávek a překvapení, o kterých vás budeme včas informovat.

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz .

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016