PARTYINFO

 

MARIO RANIERI – MEGANIGHT

Datum konání:
14.03.2014 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Mario Ranieri ( Schubfaktor/AT), B.Unq (Naked Lunch), B.One.K (Pha), Calbee (Technobeaty), Carrione (aka DiesePhunk), Tochy (Sy)
Info:
http://www.facebook.com...
 
 
Mario Ranieri - Meganight již tento pátek v Pekelném Baru

Pátek, 14.3. se nám již přiblížil a s ním tolik očekávaný mejdan Mario Ranieri- Meganight s jedním z bezesporu top producentů a dj´s  hardtechno a schranz scény, rakouským Mario Ranierim. Tento dj a producent je miláčkem českých partypeople, je znám svým nesčetným množstvím zremizovaných i vlastních tracků, z nichž některé se staly hymnou hardtechna a schranz a je nám ctí, že tentokráte zavítá do pražského Pekelného Baru.

 

 

Jeho českým supportem je výběr jedněch z nejzkušenějších a nestárnoucích českých dj´s.

Zástupkyně něžného pohlaví, djane B.Unq a Calbee, jsou již matadorkami s precizním výběrem tracků od techna  po hardtechno a schranz, vlastní hudební produkcí a budou bezesporu krásnou ozdobou tohoto večera.

Dále line up akce posiluje jeden z promotérů akce, nestárnoucí dj B.One.K, který se na scéně pohybuje již 14 rokem a  na tento večer si přichystal výběr nových pecek, ale také techno klasik, takže řeč přijde i na vinyly.

DJ Carrione a svitavský rodák dj Tochy, jsou další kvalitní a zkušenou podporou tohoto večera, a tak se můžeme těšit na kombinaci hardtechna s klasickým těžkým techno soundem, naservírovaný rovněž z vinylů.

 

 

Můžete se těšit na  vyladěnou atmosféru neboť jsou domluveni LJ & VJ kteří posledně se skromnými možnostmi Pekla udělali zázrak a od spodu bude tlačit 1KW subbass.aby se Vám opět nenápadně povolovali pásky a zipy na kalhotách .

Akce startuje ve 21,00 hod konec 07,00 hod. a vstupné je sympatických 150,- Kč na místě.

Důležité, kapacita klubu je omezena, proto doporučujeme přijít včas.

www.pekelnejbar.cz

 

LINE UP:

21:00 – 22:30 dj Tochy (Sy)

22:30 - 00:00 dj Carrione (Pha)

00:00 – 01:30 dj B.One.K (Pha)

01:30 - 03:30 MARIO RANIERI (Schubfaktor/AT)

03:30 – 05:30 djane B.Unq (Naked Lunch)

05:30 – 07:00 djane Calbee (Pha Technobeaty)

 
Mario Ranieri vystoupí v březnu v Praze

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016