PARTYINFO

 

TRANCEFUSION – POWER OF ELEMENTS

Datum konání:
19.04.2014 - sobota
Místo konání:
Praha - Průmyslový palác
DJs:
Main stage: Ferry Corsten, Aly  Fila b2b John O’Callaghan, BT, Solarstone, Andrew Rayel, Sean Tyas, John Askew, Beat Service, Ferry Tayle b2b Manuel le Saux, Darren Porter, ReOrder b2b Thomas Coastline
Johan Gielen and friends stage: Johan Gielen (3 hours set), Cor Fijneman, Virtual Vault, Three Drives
Speciální hosté: Christian Burns live
 
4 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Časový line up a last info k sobotní Trancefusion
Trancefusion vyhlašuje European Dj Contest

Myslíte si, že jste mladí a nadějní trance DJ's a producenti? Máte chuť být jedním z účinkujících New Talents Stage na Trancefusion Power of Elements po boku desítek světových hvězd? Pak nastražte uši.

 



Trancefusion ve spolupráci se Sampler Production a s Pokket Mixer pořádá European DJ Contest na Trancefusion New Talents Stage dne 19. 4. 2014 v Průmyslovém Paláci v Praze! Hraní na této prestižní akci je pro mnoho talentovaných DJ's nedozažitelná meta. Teď však přichází chvíle, kdy se může vše změnit a Vy můžete naplno ukázat, co ve Vás je!

Vaším úkolem je namíchat Trance mix, který bude mít maximálně 60 minut a dokáže zaujmout natolik, že Vás dovede až na Trancefusion stage. Mějte na paměti, že se můžete stát součástí akce, na které vystupují ty největší hvězdy Trance music, proto si dejte záležet a pokuste se o naprosto originální set. Contest je totiž určen pro DJ's z celé Evropy, takže konkurence bude velká. I tak má ale šanci každý z Vás!

Pravidla soutěže: Váš set bude nahrán na Soundcloud, kde si jej budou moci poslechnout všichni a následně budou pomocí LIKE na Facebooku hlasovat pro své favority. Hlasování potrvá od 9.2. do 16.3., kdy bude vyhlášeno prvních sedm míst a tito DJs budou na základě výsledků obsazeni na New Talent Stage a 19.4. se osobně představí naživo všem fanouškům.

Sety zasílejte do: 9.2.2014

Na emailovou adresu: contest@sampler.cz, zašlete odkaz na set ve formátu mp3 v maximální délce 60min, nahraný na uložiště http://czshare.com/ zároveň se setem zašlete své jméno (umělecké i osobní a napiště, pod kterým chcete set zveřejnit), krátké BIO, státní příslušnost, fotografii.

Hlasování proběhne na portále www.sampler.cz : 9.2.2013 – 16.3.2014 pomocí sociálních sítí FB, Twitter, G+

Počet výherců: 7 nejlepších producentů získá jedinečnou možnost zahrát živě na Trancefusion a na producenty umístěné na nejvyšších příčkách čekají i věcné ceny.

TRANCEFUSION – ta správná transfúze do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.


Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

 

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 1. 8. 2013.

Klasická vstupenka – první vlna 500 ks za 890 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak  990 Kč, 1090 Kč a 1190 Kč a 1350 na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 1690 Kč, dále pak 1890 Kč, 1990 Kč, 2090 Kč a 2190 Kč.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 2690 Kč, dále pak 2890 Kč, 3090 Kč, 3190 Kč a 3490 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej www.ticketstream.cz/trancefusion nebo objednávejte na čísle +420 733 129 134. Vstupenky na dobírku objednávejte na tickets@trancefusion.cz, poplatek 84,- Kč.

 
Speciální vánoční akce 3+1 k Trancefusion Power Of Elements Trancefusion Power of Elements má nachystané dárky

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Videa z Trancefusion - Power Of Elements od ronnyho Report z Trancefusion - Power Of Elements od čéši
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016