PARTYINFO

 

SENSATION INNERSPACE

flyer
Datum konání:
19.05.2012 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
DJs:
Mr. White, Deniz Koyu, Mark Knight, Axwell, Sander van Doorn, Daniel Sanchez & Juan Sanchez
Info:
http://www.sensation.com
Popis:
vstup od 1250 czk
Line-up:
21:30 Mr. White
22:30 Deniz Koyu
00:00 Mark Knight
01:30 Axwell
03:00 Sander van Doorn
04:30 Daniel Sanchez & Juan Sanchez
06:00 End
Hosted by MC Gee
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Poslední informace k sobotní Sensation + line up

Přípravy na největší taneční halovou akci letošního jara jsou v plném proudu! Tradičně vám přinášíme praktické informace k velkolepé show SENSATION „INNERSPACE, na které se představí světové DJské hvězdy jako Mr. White, Deniz Koyu, Mark Knight, Axwell, Sander van Doorn a Daniel Sanchez & Juan Sanchez.

 

VSTUPENKY
VIP vstupenky a Exclusive VIP tables jsou kompletně vyprodané. V prodeji jsou stále poslední základní vstupenky za současnou cenu 1,590. V průběhu akce bude také možné zakoupit vstupenky přímo na pokladnách v O2 areně za konečnou cenu 1,690 Kč.

Vstupenky sítě SAZKA TICKET lze zakoupit u jakéhokoliv on-line terminálu ve sběrnách společnosti SAZKA, tj. na více než 6 500 prodejních místech v ČR. Golden vstupenky je možné zakoupit na pokladnách O2 areny.

PAYLOGIC E-TICKETS
E-tickety zakoupené přes Paylogic musejí být vyměněny za klasické vstupenky na přepážkách Paylogic 1 - 9, které budou umístěny na severní straně O2 areny.

VSTUP DO O2 ARENY
O2 arena se pro návštěvníky otevře ve 20.00 hodin. Při vstupu do O2 areny použijte severní stranu (od metra Českomoravská). Pozorně si přečtěte další pokyny uvedené na vstupence. Hudební produkce odstartuje již bezprostředně po otevření. Ujistěte se, že se do haly dostanete včas, a nepřijdete tak o spektakulární zahájení!

Majitelé standardních vstupenek (Sektor plocha) se mohou volně pohybovat v prvním patře, na tribunách a taneční ploše.

Pro majitele VIP vstupenek bude vyhrazen vstup č. 1 na severní straně O2 areny. Přesnou polohu VIP terasy najdete v plánku haly, který je součástí brožury s programem, kterou obdržíte u vstupu. S vaší identifikační VIP páskou máte dále přístup na taneční plochu a přilehlé tribuny. S touto páskou není možný vstup do 2. (klubového patra).

Pro majitele Golden (tzv. klubových) vstupenek je vyhrazen vstup č. 10 na severní straně. Po bezpečnostní kontrole a odbavení použije pro vstup do klubového patra eskalátory v severním foyer. Pro opětovný vstup či opuštění klubového patra je třeba pokaždé použít turnikety u eskalátorů, proto mějte vstupenku vždy při sobě. Vstupenka dále umožňuje vstup i na taneční plochu, nikoliv však na VIP terasy. Majitelé vstupenek do klubového patra, s výjimkou vstupenek Golden, nemají automaticky přístup na plochu. K tomu je potřeba druhá standardní vstupenka.

LINE UP
21:30 | Mr. White

22:30 | Deniz Koyu

00:00 | Mark Knight

01:30 | Axwell

03:00 | Sander van Doorn

04:30 | Daniel Sanchez & Juan Sanchez

06:00 | End

Hosted by MC Gee

DRESSCODE
Na Sensation je povolen vstup pouze v bílém oblečení. Boty a doplňky nemusí být bílé barvy. Modré džíny nejsou povoleny, pouze bílé. Pokud nebudete oblečeni v bílém, nebude vám na Sensation umožněn vstup ani s platnou vstupenkou.

BE PART OF THE NIGHT, DRESS IN WHITE!

SENSATION MERCHANDISING
Sensation připravila unikátní kolekci triček, mikin a bund, které si budete moci on-line objednat v merchandise stánku v severním foyer.

ŠATNA
VIP šatna se nachází v přízemí severního foyer.
Velkokapacitní šatna za 30 Kč bude vybudována ve 4. patře arény, kam se dostanete dvěma eskalátory vedoucími ze vstupního severního foyer. Po odložení věcí v šatně se zpět do foyer dostanete po únikových schodištích. Sledujte pozorně navigační cedule a plánek v brožuře, kterou obdržíte u vstupu.

MINIMÁLNÍ VĚK
Minimální věk pro vstup na Sensation je 18 let. Pro více informací ohledně návštěvního řádu O2 areny navštivte: www.o2arena.cz/O2arena/docDetail.aspx?docid=19033329

TOALETY
O2 arena nabízí dostatek toalet, které jsou k dispozici zdarma.

PLATBY V O2ARENĚ
Platby za občerstvení budou přijímány v hotovosti. V severním foyer areny se nachází bankomat.

PARKOVÁNÍ
Pro parkování využijte parkovací dům v bezprostřední blízkosti arény, a sledujte pokyny bezpečnostní služby. Veškeré informace ohledně možnosti parkování v blízkosti O2 arény naleznete na tomto odkazu: www.parking-arena.cz/cs/home.php

TAXI
Vozy taxislužby budou k dispozici během celé noci v blízkosti hlavního severního vchodu v ulici Ocelářská.

DOPRAVA DO O2 ARENY
O2 arena se nachází v Ocelářské ulici 460/2 na Praze 9. V bezprostřední blízkosti areálu se nachází stanice metra Českomoravská, tramvajová zastávka, autobusový terminál a několik minut chůze vzdálená i od nádraží Českých drah Praha-Libeň, na které se dostanete kromě pravidelných vlaků ve směru Kolín nebo Praha-Masarykovo nádraží také s využitím nové železniční linky Praha-Libeň - Praha-Holešovice - Praha-Bubeneč - Praha-Sedlec - Roztoky u Prahy. Na tomto odkazu naleznete podrobnější informace jak se do O2 areny dostat hromadnou dopravou či autem: www.o2arena.cz/O2arena/docDetail.aspx?nid=10639&docid=19033472

FOTO & VIDEO
Abyste si mohli zvěčnit všechny speciální okamžiky na Sensation, je možné si s sebou vzít mobilní telefony / kompaktní digitální fotoaparáty. Profesionální fotoaparáty (s výměnnými objektivy) a videokamery mohou používat pouze lidé, kteří obdrželi speciální akreditaci.

PŘÍMÝ PŘENOS
Živý přenos bude k dispozici na www.sensation.com a také přímo na vlnách Fajn rádia či www.fajnradio.cz od 21.30 až do samého konce

KOUŘENÍ
Kouření je povoleno pouze ve vyhrazených prostorách. Sledujete pozorně navigační cedule v areně, které vás nasměrují do kuřáckých zón.

PARTYBUS
V případě, že cestujete ze Slovenska, nabízíme vám možnost dopravit se pohodlně, přímo a bez zbytečných starostí tzv. partybusem. Bližší informace a možnost zakoupení jízdenky naleznete na: www.partybusk.sk

NENÍ POVOLENO
Do O2 areny je zakázáno vnášet: vlastní jídlo a pití, drogy (tvrdé ani měkké), sklo, aerosolové rozprašovače, hole, plechovky, plastové / PET lahve a ostré předměty, a jakýkoliv jiný předmět, který by mohl ohrožovat návštěvníky akce

Oblečení anebo jiné viditelné fyzické znaky na vzhledu, které vyjadřují explicitní politické, sociální hnutí a skupiny, jsou zakázány.

MAPA


 
Sander van Doorn na květnové Sensation! Sensation představuje Axwella! Sensation Innerspace představuje line up! Sensation Innerspace míří do Prahy!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze Sensation Innerspace od Backoffky
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016