PARTYINFO

 

VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ SERVERU TECHNO.CZ

Datum konání:
14.11.2003 - pátek
Místo konání:
Praha - NoD
Popis:
výstava 10 fotografů serveru Techno.cz
vstup volný!
 
 
Výstava fotografií serveru Techno.cz
Techno.cz pro vás připravilo jako další lahůdku tohoto roku výstavu nejlepších kousků z dílny deseti fotografů přispívajících na tento hudební server. Fotografie z klubů a festivalů vám určitě zvednou pochmurnou listopadovou náladu a připomenou nejlepší akce tohoto roku. Proto vás všechny zveme a budeme rádi za vaši návštěvu.
 

Chtěl bych vás všechny pozvat na výstavu nejpovedenějších fotografií z klubů a letních festivalů tohoto roku, které pořídilo deset nejlepších fotografů z hudebního serveru Techno.cz. Výstava bude probíhat v prostorách NoD a chilloutu klubu Roxy.

Najdete zde nejen fotografie osobností z naší i světové taneční scény, kapely, DJs, ale i vás a vaše přátele při hudebních radovánkách.

Na zahajovací večer ve čtvrtek 13.11. od 18:00 pro vás v NoD připravujeme příjemný hudební doprovod a různá další překvapení. Výstava bude trvat jen několik dní, proto neváhejte a přijďte se s námi pobavit už ve čtvrtek.

Pokud by někdo měl zájem o vystavené fotografie, bude u každé jméno a kontakt na autora obrázku a nebo můžete oslovit někoho z naší početné Techno.cz crew přítomných na výstavě.

Těším se na vaši návštěvu a za celé Techno.cz věřím, že se vám bude výstava líbit.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016