Anonym: Akira mighty Viper
oh yeaah)
Dravon: ty woe..fotky zase za jedna...Greeny taky!! Nejvic je ta kocicka...by si s moji tygrindou rozumeli))))
Anonym: greenshit
Fotky z pátku a soboty
Anonym: Stanley
FOTA
Anonym: Plam :P
Zdrawwwiim lidi:):D:D...sobota peckova mate recht:):)...!!a nejaky to foto by taky bylo fajn:)SMEJTE SE nejvíc :)................
Anonym: Martin
Diky za sobotu..nejvic vanoce diky za Akira pro me PAN DJ!!!
Anonym: ..........
DOOX x KILLA
DOOX x KILLA
DOOX x KILLA
nejviiiiiiiic
Anonym: Jituš
Díky za Adventa a Industrialyzera..byl to ten nejlepší dárek k Vánocům :o). Jen tak dál..! ;o)
Anonym: flegmatik
logo
Myslim, že pokud nebylo logo zaregistrováno někdy dříve, je bezpředmětné se bavit, jestli je zakladatelů PigFestu, nebo není, je to jen o tom, že autor loga se prostě mohl inspirovat jinde, dělá to X autorů, každý člověk si o tom může myslet své ;-) Ale každý kdo umí hledat v Googlu, si najde, že logo prasátka bylo už dřív než samotné současné logo :-)
http://utd500.utdallas.edu/~hairston/nausicaa_lecture_1_p1.html)
A myslim, že to je i celkem jedno, protože my jsme v ČR a původní logo je z Japonska a myslim, že hledat takhle každé logo narazilo by se na X kopií a nejde jen o loga ;-). Takže klíd, moralizátoři :-)
Anonym: Petr Pigs....
RE: free vstup
free vstup si můžete vyzvednout v pokladně před vchodem do Pekla..
Anonym: Petr Pigs....
RE: soutěž
Jak sme už psali, jméno výherce se dozvíte v poslední tiskovce k Pig Festu tzn. 23.12.
Anonym: johnny
koukam ze pigfest djska soutez byla jen fraska nebo co teda?kdo to vyhral?
Anonym: Petr pigsproduction
RE: Soňa
Ahoj Soňo, sem rád že si napsala svůj názor a jsem ještě raději že sem ti mohl náš postup vysvětlit. Jak správně píšeš od toho to forum je :-)…..
Přivedla si mě na nápad... Můžete nám s prasečí superstar pomoc, na www.idj.cz najdete náš profil ( Pig Fest ), pod složkou kamarádi najdete všechny djs, kteří se do soutěže přihlásili... můžete najet na jejich profil, poslechnout sety a napsat nám na foru vaše favority... tak hurá na to, sem zvědav jestli se shodnete s odbornou prasoporotou
Anonym:
to sem zvedav kolik na pigfestu bude 26.12. lidi,kdyz v alfe je lucca a laydee jane.
Franco
Blaster
souhlas
Anonym: Hromada
Line-up
Znate uz nejakej casovej line up na patek a sobotu, budeme pendlovat mezi Prahou a Rokycanama, at v tom mame prehled :-D
Díks
Anonym: skais
No tak oheň nebude noo:-D No já vim, že v kempu bude jídlo atd.. Ale já se ptal jestli se může donýst i něco svýho. Maminka nabalí řízky atd :-D
Vložit příspěvek