baruska
sT0uPa
Respektuji tvůj názor. Ale už se prosím raději nevyjadřuj.. Také chápu že ty to jistě prožíváš každým kouskem sebe, ale zase dobrý jo?!
Měj se hezky a zkus se naučit s lidmi komunikovat na takové úrovni, že je nebudeš muset urážet. Protože věř mi, že smažka opravdu nejsem!!
Anonym: Pawlig
LOL
sT0uPa ty si fakt moc... když jezdíš na PvD nebo na transmission tak co děláš na techno masters... drž se u toho trancu a nestěžuj si, LineUp byl poskládanej výborně. Nevim co bys čekal. TOHLE JE TECHNO MASTERS a tam se hraje techno... golpe zahrál výborně to je pravda, ale na TM patří spíše klasické techno než Hardtechhno nebo schranz :)
Morlok
stoupa
Klidně si plivej šuline
Anonym: sT0uPa
haha
Ty dvě níže jmenované akce byli pouze obraznou ukázkou toho, že na takových hoidně kvalitních akcích, na které já ovšem vůbec nemusím chodit a ani se mi žánrově nelíbí je cena za "potraviny" o dost levěnjší, a vy těžc¨í technaři, na letoší Orion Hall byli ceny skoro 2x nižší, a lasery byli 3, plnobarevné a zelené, ještě pořád budete mít plnou hubu keců ? nejste vy ti rádoby technaři, co vůbec nevnímají party jako takovou ? komunikace djs, osvětlení, kvalitu zvuku, nýbrž ty smažky co se sjedou na hajzlech a jenom čekají až dj osolí basy ?
A co se temnosti týče další z věcí co mně srala na TM to světlo, připadlo mi to jako za bílého dne ? byl ste někdo na ORION HALL ? pokud ano, tak proč sem v tom případě apelujete s tím, že techno má mít temné prostředí, když TM s ORION hall co se právě tohoto faktu týče se nedá absolutně srovnávat...
Orionka tam byla luxusní tma, přítmí, atmosféra
PLIVU na VÁS SMAŽKY
Anonym: AD
thx to Agent,líbila se mi atmosféra...díky všem
glide4ever
Pro mě na plný čáře A.Paul!
baruska
Wendulka
Wendulko já tebe též.. K té akci... Hudba byla dobrá, řekla bych že i atmosféra byla. Pártypeople byli taky super... Akorát ten vzhuch, to byla fakt síla..docela jsem si zařádila
glide4ever
Pro mě na plný čáře A.Paul!
TokyACS
k DJ´s: Beltram mě teda taky zklamal. Čekal jsem trošku něco jiného. Pro mě A. Paul a Steen s keeperem byly sety večera.
TokyACS
k DJ´s: Beltram mě teda taky zklamal. Čekal jsem trošku něco jiného. Pro mě A. Paul a Steen s keeperem byli sety večera.
kyti
mne se akce libila,Beltram me dost zklamal svym setem,to uz nehraje techno?
a to jsme se na nej tesili nejvic,jinak Bolland me vratil o 10 let zpet,to byl vazne narez,A.Paul taky super a nej pro me byli Steen a Keeper,Golpeho jsem se trochu bala,ale set byl taky ok i pri ty rychlosti.
zvuk mi v nekterych mistech taky nesedl,ale pak jsme si nasli mistecko,kde z toho usi neboleli
fajn vecer a diky Agente
TokyACS
je to věc názorů, ale už dlouho jsem se tak nebavil. Přišlo mi to jak za starých, dobrých techno časů, temné prostředí. A myslím, že organizačně to bylo zvládnuté dobře.
Wendulka
Potěšili mě partypeople, ceny na barech (pivo levnější než voda - to může být fakt jenom v Čechách
) a A.Paul. Golpeho schranz už byl na mě moc, tak jsem se byla podívat na vedlejší stage, ale tam už bylo mrtvo...? Ráda jsem poznala Barusku a Luckinu
kyti
anonym: sT0uPa [89.29.35.xxx] 16:56 dnes
na techno jeden laser bohate staci,tady nejsi na transmission,u techna se uprednostnuje spise tmavsi prostredi
tak na takovy akce nejezdi,kdyz nemas poneti o tom co je techno
latas
for anonym sroupa
frajere asi budes hodne dobrej :-)
rada pro Tebe: drz se tech tvych mega akci Transmission a Pv "klonajk" :-)
čau
Anonym: sT0uPa
hnus, zklamání, propadák
Akci dávám jednozačně známku nejmenší, výkony djs až na golpeho a CJ bolanda vysoce podprůměrné, strašná monotónnost setu, koberce na zemi, děsná vedra, světelná show opět vysoce podprůměrná, jeden laser, to už jich je více i na prachsprostých diskotékách, "budka" pro VJS taky nebudu radši komentovat, projekce typu Windows Media player, nebo flyeru, obcas se objevil obraz DJe... hajzly, o tom se radši ani nezmiňuji, strašná fronta při vstupu do "haly", jednozačně nejhorší organizace na akci, na které jsem kdy byl, pominuli šatny, problémy s aparatuou při nástupu několika djs, tracky skákali při hraní dokonce několikrát, napočítal sem asi 8x, výšky přebuřené, fakt to trhalo uši, ceny na barech o tom se ani nezmiňuji...
2 Anonym: peněz jsem měl dost a mezi socky rozhodně nepatřím, mám už něco odježděné, a u nás ani v O2 areně na akcích typu transmission, PvD nebyly tak přemrštěné
Agent si tím asi kompenzoval zhruba 40% návštěvníků s volnými vstupy na občanku
LINE UP poskládán opět úplně amatérsky, DJs snad až na vyjímku GOLPEHO vůbec nekomunikovali s publikem, taky, Bolland nastolil laťku docela vysoko a po něm Bealtrana hodně zpomalil, a celý set se jakoby jen táhl, bordel všude kde sem se podíval, a to prý byla posílena uklízecí četa, dále vandráci, kteří se na akci přišli asi jen vyspat, potom lidi totálně zdrogovaní, našel bych další spoustu negativ, ale nemám chu´t už se o této akci vyjadřovat
NAPROSTÁ FRAŠKA, přišlo mi to jako někde ve vidlákově, kde se dělá soutěž mladých talentů, kteří neměli přílěžitost hrát jinde, než na nějaké diskotéce kdesi na vesnici
FUJ FUJ FUJ
Doufám, že se nám AGENT vyjádří k organizaci, průběhu a akci vůbec...
Anonym: Adam
Megakruta akce ! nic podobnyho jsem nezazil. jsem moc vdecnej vsem zucastnenym za tu atmosferu
Franco
Vedro bylo, ale Ideon je na takovouhle akci velkej dost, takze vzdycky bylo jit kam sednout a vyvetrat. S takovou Apokalypsou, nebo Lkem pred trema rokama se to neda srovnat, tam se nedalo skoro dejchat... Venkovni terasa byla vyborna a dukaz toho, ze poradatele mysleli na blaho partypeople.
Co se tyce cen, pivko za 25Kc je na maloktery akci a necekal jsem zadny dyl, nez minutu. Takze pro me docela prijemny prekvapeni.
Line-up byl sestavenej tak, aby si lidi mohli poslechnout nekolik "stylu" techna v prubehu cely akce. Jsem rad, ze jeste nekdo dokaze do Cech privyst kvalitni techno
Anonym: 4anonym: David Wave
Hold akce není pro socky co nemají peníze:D:P ..ceny myslím že dost dobrý!;)JOhny
Anonym: Pawlig
Uplně nejvíc luxusní :D
Fak se mi tam strašně líbilo :D Byl to pekelnej mazec :D
Vložit příspěvek