marketaplocha25
sdsd
Hostess Agenzia Italia-naprostá spokojenost,jezdim s nima už 3.roky a nikdo mě už nepřemluví a´t jedu s nějakou jinou agenturou.Takovou blbost jsem už parkrát udělala.Jela jsem na svoje triko,bez agentury a lokal me nezaplatil 1800Euro.
marketaplocha25
sssss
Hostess Agenzia Italia-naprostá spokojenost,jezdim s nima už 3.roky a nikdo mě už nepřemluví a´t jedu s nějakou jinou agenturou.Takovou blbost jsem už parkrát udělala.Jela jsem na svoje triko,bez agentury a lokal me nezaplatil 1800Euro.
marketaplocha25
Hostess Agenzia Italia
marketaplocha25
dfsdf
Anonym: Kristýna
CASTING MALLORCA
Anonym: Helena
Itálie
Doporučíte někdo agenturu se kterou jet do Itálie? oneone11@seznam.cz
Anonym: Helena
Práce v IT
Doporučíte někdo agenturu přes kterou jet do Itálie?
Nebo osvědčený klub? Děkuji, Helča
Anonym:
neznate nekdo agenturu ace-agency?
nataliagency
nataliagency
Moonlight Cabaret Praha
26.12. Otevíráme . Poslední 4 volné místa pro tanečnice . Zájemkyně nás kontaktujte na -nataliagency@centrum.cz nebo na tel. +420723233933
Anonym: Dajana
GOGO Seminar
djhoerniboerni
inform yourself here if you want to have some fun and earn a little cash. i have a great idea i think and started a new project & website: female techno dancers needed techno music producers seeked regards Börni
Anonym: Anna
Go Go oblečky
Pekne a levne oblecky pro hostesky a tanecnice. Vice info na mailu anika.dance@seznam.cz
Anonym: Aneta
Taneční oblečení
Rozprodávám své taneční oblečení a boty. Fotky pošlu e-mailem. Kontakt: anika.dance@seznam.cz
Anonym: International Art Agency
Gogo tanecnice Malta
Hledam 2 sikovne gogo tanecnice do disco klubu na Malte. Jedna se jen o tanec bez konzumace drinku. Nastup okamzite. 50 Euro denne plat, ubytovani hrazene zdarma,neplatite zadne agenturni poplatky.V pripade zajmu me kontaktujte na tel: 777221984 nebo email dance.office@gmail.com skype:lenka.bampaliarou
Table tanecnice Australie Novy Zeland
Hledame strip table tanecnice do nasich 2 klubu na Novem Zelande ve meste Auckland a Wellington. Jedicna prilezitost poznat a procestovat tuto krasnou exotickou zemi a pri tom si vydelat dobre penize. Klub je otevren denne, tanecnice musi odpracovat alespon 5 dni v tydnu. Bez fixni gaze, tanecnice dostava 100% z konzumaci,tipu a privatu. Privaty jsou za 50NZ$ na 10 min.,65NZ$ na 15 minut, 85NZ$ na 20 minut a 100NZ$ na 30 minut.Tydenni vydelky se pohybuji kolem 2500-3000 NZ$. Ubytovani zcela zdarma v blizkosti klubu. pri kontraktu 3 mesicu proplaceno 50% z ceny letenky, pri 5 mesicich klub proplaci oboustrannou letenku. Neplatite zadne provize za zprostredkovani.Kontaktujte nas pro blizsi informace: +420777221984, info@interartagency.com
http://www.interartagency.com skype:lenka.bampaliarou
Tanecnice Macau
Exkluzivne jen nase agentura nabizi atraktivni angazma pro topless tanecnice v exotickem Macau. Jedna se o legalni praci s pracovnim povolenim. Luxusni klub, ubytovani v 5 hvezdickovem komplexu s apartmany. Kontrakt na 3 mesice,mozne prodlouzeni do 6 mesicu. Pracovni naplni je jen topless tanec, privaty a tably jsou striktne not touch system a styk s klienty mimo klub prisne zakazan. Klub nabizi pevnou gazi plus provize z tancu,stage $ a drinku, obousmerna letenka hrazena. Prumerne vydelky kolem 5000 USD mesicne. Pozadavkem k prijeti je atraktivni vzhled, vek 18-30 let,znalost anglictiny. Dalsi informace najdete na nasem webu. +420777221984, info@interartagency.com
http://www.interartagency.com skype:lenka.bampaliarou
Anonym: Jana
Pozor vystraha
Chci Varovat před českým impresariem Zdenkem Prachmanem ,který vystupuje pod Agenturou Hostess agenzia Italia!Tento impresario dohazuje holk do klubu na Sardinii ..jde mu hlavne o to aby zhrabnul provizi kterou za Vás dostane!!Na svých inzerátech rád píše že nepotřebujete italský jazyk ,což není pravda!Každý majitel kllubu vyžaduje italský jazyk ,protože Italové se s vámi jinak bavit nebudou!!!Tím padem neudeláte patřičný počet konzumací a budete vyhozena ,což se stalo mě!!V momentě ,kdy jsem musela řešit cestu zpět z ostrova ze kterého se opravdu težce dostává :-( se pan Prachman neobtěžoval zvednout mi telefona poradit mi jiný klub či mi pomoci s cestou domu!!Totalne se na me vykaslal :-(mela jsem stestí dalsí uz mít nemusí !Jinak konzumace jsou o tom ,že musíte zákazníky ukecávat o drinky povídat si s nimi a vypít toho co nejvíc ..spát s nikym nemusíte i když to na vas budou zkoušet ...musíte si udelat určité hranice!! Další impresario na kterého pozor je Dan Foltýnek posílá holky na Sardinii do Klubu Hospitone ..bude Vám vypravet jak je majitel bohatej jak má pozemky jak nemusí cekat na výdelky aby holky zaplatil atd...proste když ptáčka lapají pekne mu zpívají ...Zapomene Vám však říct ,že v Hospitonu jsou samé rumunky a ty zklubu vlastne delaj bordel !!Další klub foltýnka je v civitavechii v přístavu na ten si dát též majzla!!Jinak co se týče téhle práce je náročna a za týden zstárnete o 10 let ..italským chlpům se navíc musíte vtírat oni za Vámi nepřijdou o ten drink ho musíte ukecat!dívaj se na vás skrz prsty !! Financne si vydeláte asi 1100 eur za mesíc zadných 1900 jak vsude píše pan prachman!!Takze pozor!!!Pokud nekam vyrazíte snazte se zjisti co nejvíc vecí o klubu i o impresariovi
Anonym: Lenka
požadovány:gogo, topless, strip
Hledám tanečnice/konzumentky (22-35let )do Alp Itálie do osvědčeného klubu, odjezd co nejdříve, pobyt na min. 2 týdny, vhodný pro konzumentky, které dělají priváty.
- plat 75euro+ provize z drinků (podmínka mluvit italským jazykem),
- 65 euro+ provize z drinků pro slečny, které nemluví IT. Drinky jsou nealko a dělají se na 20minut.
Platba gáže+ provize z drinků týdně, privátní tance denně (tanečnice dostává 50e/za tanec-20minutový).
- Pracuje se 6dní v týdnu kromě pondělí, může i nemusí mít i +1 den volno např ve čtrvtek.
- Klub preferuje flašky (dostane 10e/flašku), nenutí do tanců. Lze tančit denně i (profi vystoupení)-spetacolla za příplatek 30eu.
- Info mailem zrzka.lenka@seznam.cz, děkuji.
- Jistý výdělek pro striptérky začíná od 105euro/noc.
Anonym: Andrea
Rakousko
Ahoj, nechtěla by nějaká slečna občas vyjet semnou pracovat do Rakouska na víkendy, jako hostess nebo toplesska? Dále scháním go-go oblečky. Můj e-mail: andrea88@hotmail.cz
Vložit příspěvek