FORUM

Celkem 868 diskusních skupin, 124162 příspěvků

Hledaný text:

Klasik Industrial techno out? Vytvořme si party!

Ahoj, rád bych udělal akci s podporou vás všech. Klasické poctivé industrial techno v dnešní době pomalu upadá díky nejrůznějším novým stylům. Pokud jste stále  věrni klasickému technu, tak jako já, což takhle společně uspořádat party založenou vyloženě na tomto hudebním stylu?  Již se o to pokouším řadu let, ovšem s malou odezvou a už mě to nebaví. Proto píšu sem, zda by do toho někdo šel se mnou? Já jsem DJ s několikaletými zkušenostmi, hraju poctivé starší techno, hlavně to slovenské, industriální ala DJ Toky/DJ BOSS.  Mám techniku, ovšem ne dostatečně velké publikum. Proto se obracím na vás, měli byste zájem o klasickou induustrial rychtu jako před 10/12 lety? Zabezpečím celou noc hraní, řekněte kdy, kde a hlavně sežeňte publikum nalaďěné na stejné frekvenci. Nevím kam jinam to napsat. Pokud chcete, ozvěte se na dannny@centrum.cz a rozjedeme to jako dříve!

Drmlisch
Drmlisch

Vložit příspěvek

captcha

smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

souhlasím s pravidly diskuzního fóra na Techno.cz

Blaster
13:12 / 15.03.2012 odkaz na příspěvek

Blaster

zkontaktuj Techno Connection, dělají akce zaměřené na old school techno

Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server Techno.cz neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Techno.cz si vyhrazuje právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky, obsahující zejména urážky, vulgarismy, rasismus či nežádoucí reklamu.

Partneři: vstupenky na party - změna zdravotní pojišťovny