Anonym: BeciQ
BeciQ
Zdarec lidi najde se tu někdo z vysočiny? dělám shuffle s kámošem asi tak 3 měsíce a něco...
Anonym:
Nevíte o Shuffle v Ostravě.
Anonym: Narayen
shuffle
Malaysian/Melbourne Shuffle
Kdo by se chtěl učit Melbourne/Malaysian shuffle tak ať si mě přidá na Facebooku ("Míša Narayen Sabat"). Dá se říct že vedu komunitu v ČR. V Praze je skupina lidí kteří mají pravidelně trénink, to bych vám všechno řekl na FB. Co se týče jinejch měst tak skoro v každym městě je nějakej shuffler o kterym bych věděl, tak neváhejte a piště.:) Kdyžtak check moje vid
http://www.youtube.com/watch?v=cs7X0wN2fk0 a můj channel youtube.com/Narayenko1
Anonym: ...
Help!
čaute ,potřebovala bych někoho z Prahy , kdo by byl ochotnej mě Shuffle naučit :)... kdyby se někdo takovej našel (moc s tim nepočítám =D) tak pište na fb Silva Happy-end , dík moc =D
miglasek
ahoj chtěl bych se moc naučit shuffle nebo spíš stím pomoct našel by se někdo takový tancuju na discotékách byl jsem i v talentmánii ale chtěl bych něco víc muj meil je miglasek@seznam.cz mám i fb Oldřich nightangel Kout moc děkuji
Anonym: Dream_ mas
Vid
Anonym: Milhouse
LBC
není takový jako doslova a 5 měsíců nwm ejslti tam ty v lbc dělá od nás tak dlouho by záleželo i na domluvě hodně hele chtělo by se to nějak domluvit když už neb něco máš fb , lidé??
Anonym: Dream_Mas
LBC
kdyz tak jak se menuje ten kdo to ma tam ucit ? mozna by to vse vysvetlilo :)
Anonym: Dream_Mas
Liberec
no ja uz tak nak zacal :-) ne skoro 5 mesicu delam shuffle, a v LBC je nakej shuffle klub nebo coze co ? ja jen ze uz docela dlouho zjistuju stav shuffleru v JBC a LBC a okoli. a skutecne nak kdo to tu dela dyl tak sem ja druhej manik ten uz asi pred rokem skoncil a vracet se k tomu nechce. a teda jeden typ co urco znas byl si s nima na pleasrure, ten na to ale asi prdi, pak jeden typek co je v lbc na skole ale je teda z turnova a pak druhej co je nekde buh vi od kud s tim ze teda chodej do lbc do skoly ale jinak o nicem tady nevim.
Liberec
ty začínáš se shufflem nebo jak? pokud bude chtít a máš Fb nebo ne musíte psínout pošlu odkaz a můžem s edomluvit na všem
Liberec
Já to vim páč tam máme členy z klubu :-)
Anonym: ST33L
Shuffle kolem lliberce
Muzem udelat nejakej meeting v Liberci uz chvili shuffle s kamosem delame. ICQ 560 008 719
Anonym: Dream_mas
Shuffle v jbc,lbc dead
No tak uz vim jiste ze shuffle tady na liberecku je nejmrtvejsi zona v cr :-) v tom lbc se to neuci nikdo natoz dva lidi :) v lbc to jeden typas zkousel ucit ale pro nezajem se na to vykaslal a uz ho to ani nebavi. A v jbc to je taky mrtve. :-/ ty info cl mas milhousy vim od koho mas. Ale dva lidi to nejsou ale jeden se to chtel ucit ale nema cas studuje tsk nema cas :/
Anonym: Dream mas
re. Milhouse.
Od koho to vis. Sem tam typkoj neco vysvetloval lbc. A ze sezene i naky lidi. Ale nak se na to vykvajz nebo nevim ale na to si zvykam . Kazdej mysli ze toje leharko a pak se divej ze to je drina jak cip :))
Anonym: Pantyna
Ahoooj jizni cechy nekdo plisss ...Pantyna katulllka melody FB ...
Anonym: Pantyna
Chci se ucit
Ahooj chtela bych se to moc naucit ale sem z jiznich cech moh by mi nekdo poradit nebo helpnout ?
Anonym: Ubuntus
VIDEO FOR BATTLE
shuffle
učej se tam 2 lidi shuffle v liberci s jednim kdo to umí to vím jen je musíš najít :-)
Anonym: Dream mas
jbc is dead
Jablonec liberec a okoli je shuffle totalne mrtvej blbejsi misto asi snad ani neni. Tady se muzes tak ucit brake electro hip hop, jump, nekdo dela c walk. A RM se za noc naucit neda, jestli myslis ze ses ho tak rychle naucil tak bude naka chyba nekde. A pozor tak cca 90% tutorialu je spatne. Nejbliz sou shuffleri asi v boleslavy.
Anonym: onie
hledám učitele
Zdravim,hledám učitele shufflu učim se ted z tutorialu z netu a nestači mi to bydlim v jablonci nad nisou ale nevadí mi jezdit kvůli tomu do liberce je mi 13 a za jeden večer sem se skoro na sto procent naučil running mana.
Vložit příspěvek