FORUM

Celkem 868 diskusních skupin, 124162 příspěvků

Hledaný text:

melbourne shuffle

provozuje nekdo z vas tenhle typ tance - http://youtube.com/watch?v=ymU7N5i-P7Q&feature=related">http://youtube.com/watch?v=ymU7N5i-P7Q&feature=related">http://youtube.com/watch?v=ymU7N5i-P7Q&feature=related

popripade neznate nekoho kdo do toho dela? nebo znate spis to vubec :D ?

forcce
forcce

Vložit příspěvek

captcha

smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile smile

souhlasím s pravidly diskuzního fóra na Techno.cz

BeciQ
09:40 / 09.02.2012 odkaz na příspěvek

Anonym: BeciQ

BeciQ
Zdarec lidi najde se tu někdo z vysočiny? dělám shuffle s kámošem asi tak 3 měsíce a něco...
17:32 / 25.11.2011 odkaz na příspěvek

Anonym:

Nevíte o Shuffle v Ostravě.
Narayen
11:27 / 28.10.2011 odkaz na příspěvek

Anonym: Narayen

shuffle
Malaysian/Melbourne Shuffle
Kdo by se chtěl učit Melbourne/Malaysian shuffle tak ať si mě přidá na Facebooku ("Míša Narayen Sabat"). Dá se říct že vedu komunitu v ČR. V Praze je skupina lidí kteří mají pravidelně trénink, to bych vám všechno řekl na FB. Co se týče jinejch měst tak skoro v každym městě je nějakej shuffler o kterym bych věděl, tak neváhejte a piště.:) Kdyžtak check moje vid http://www.youtube.com/watch?v=cs7X0wN2fk0 a můj channel youtube.com/Narayenko1
...
15:47 / 15.10.2011 odkaz na příspěvek

Anonym: ...

Help!
čaute ,potřebovala bych někoho z Prahy , kdo by byl ochotnej mě Shuffle naučit :)... kdyby se někdo takovej našel (moc s tim nepočítám =D) tak pište na fb Silva Happy-end , dík moc =D
miglasek
02:52 / 14.08.2011 odkaz na příspěvek

miglasek

ahoj chtěl bych se moc naučit shuffle nebo spíš stím pomoct našel by se někdo takový tancuju na discotékách byl jsem i v talentmánii ale chtěl bych něco víc muj meil je miglasek@seznam.cz mám i fb Oldřich nightangel Kout moc děkuji

Dream_ mas
12:25 / 15.12.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Dream_ mas

Vid
Milhouse
19:33 / 26.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Milhouse

LBC
není takový jako doslova a 5 měsíců nwm ejslti tam ty v lbc dělá od nás tak dlouho by záleželo i na domluvě hodně hele chtělo by se to nějak domluvit když už neb něco máš fb , lidé??
Dream_Mas
15:13 / 25.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Dream_Mas

LBC
kdyz tak jak se menuje ten kdo to ma tam ucit ? mozna by to vse vysvetlilo :)
Dream_Mas
15:12 / 25.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Dream_Mas

Liberec
no ja uz tak nak zacal :-) ne skoro 5 mesicu delam shuffle, a v LBC je nakej shuffle klub nebo coze co ? ja jen ze uz docela dlouho zjistuju stav shuffleru v JBC a LBC a okoli. a skutecne nak kdo to tu dela dyl tak sem ja druhej manik ten uz asi pred rokem skoncil a vracet se k tomu nechce. a teda jeden typ co urco znas byl si s nima na pleasrure, ten na to ale asi prdi, pak jeden typek co je v lbc na skole ale je teda z turnova a pak druhej co je nekde buh vi od kud s tim ze teda chodej do lbc do skoly ale jinak o nicem tady nevim.
Milhouse
19:10 / 24.10.2010 odkaz na příspěvek

Liberec
ty začínáš se shufflem nebo jak? pokud bude chtít a máš Fb nebo ne musíte psínout pošlu odkaz a můžem s edomluvit na všem
Milhouse
19:08 / 24.10.2010 odkaz na příspěvek

Liberec
Já to vim páč tam máme členy z klubu :-)
ST33L
10:19 / 22.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: ST33L

Shuffle kolem lliberce
Muzem udelat nejakej meeting v Liberci uz chvili shuffle s kamosem delame. ICQ 560 008 719
Dream_mas
06:43 / 15.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Dream_mas

Shuffle v jbc,lbc dead
No tak uz vim jiste ze shuffle tady na liberecku je nejmrtvejsi zona v cr :-) v tom lbc se to neuci nikdo natoz dva lidi :) v lbc to jeden typas zkousel ucit ale pro nezajem se na to vykaslal a uz ho to ani nebavi. A v jbc to je taky mrtve. :-/ ty info cl mas milhousy vim od koho mas. Ale dva lidi to nejsou ale jeden se to chtel ucit ale nema cas studuje tsk nema cas :/
Dream mas
04:53 / 14.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Dream mas

re. Milhouse.
Od koho to vis. Sem tam typkoj neco vysvetloval lbc. A ze sezene i naky lidi. Ale nak se na to vykvajz nebo nevim ale na to si zvykam . Kazdej mysli ze toje leharko a pak se divej ze to je drina jak cip :))
Pantyna
19:38 / 13.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Pantyna

Ahoooj jizni cechy nekdo plisss ...Pantyna katulllka melody FB ...
Pantyna
19:35 / 13.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Pantyna

Chci se ucit
Ahooj chtela bych se to moc naucit ale sem z jiznich cech moh by mi nekdo poradit nebo helpnout ?
Ubuntus
21:22 / 10.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Ubuntus

VIDEO FOR BATTLE
Milhouse
23:49 / 09.10.2010 odkaz na příspěvek

shuffle
učej se tam 2 lidi shuffle v liberci s jednim kdo to umí to vím jen je musíš najít :-)
Dream mas
04:59 / 07.10.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: Dream mas

jbc is dead
Jablonec liberec a okoli je shuffle totalne mrtvej blbejsi misto asi snad ani neni. Tady se muzes tak ucit brake electro hip hop, jump, nekdo dela c walk. A RM se za noc naucit neda, jestli myslis ze ses ho tak rychle naucil tak bude naka chyba nekde. A pozor tak cca 90% tutorialu je spatne. Nejbliz sou shuffleri asi v boleslavy.
onie
00:15 / 26.09.2010 odkaz na příspěvek

Anonym: onie

hledám učitele
Zdravim,hledám učitele shufflu učim se ted z tutorialu z netu a nestači mi to bydlim v jablonci nad nisou ale nevadí mi jezdit kvůli tomu do liberce je mi 13 a za jeden večer sem se skoro na sto procent naučil running mana.
1
23456  

Příspěvky vyjadřují názory čtenářů. Server Techno.cz neodpovídá za jejich obsah a nenese právní důsledky spojené s jejich zveřejněním. Techno.cz si vyhrazuje právo odstraňovat nepřijatelné příspěvky, obsahující zejména urážky, vulgarismy, rasismus či nežádoucí reklamu.

Partneři: vstupenky na party - změna zdravotní pojišťovny