Nikca
Zapoměla jsem připsát, že to oblečení je velikosti S a jsou to převážně overálky a šatičky. Číslo na mě je 603 209 438 a jsem z Prahy.
Nikca
Prodam obleceni na tancovani
Prodám oblečení na tancování. Levně
Anonym: Zuzka
Ahoj,
doporucuju: www.superptakoviny.cz nebo www.sexyoblecek.cz, myslim, ze maji i pujcovnu: www.pujcovna-kostymu.com
Anonym: Fluffy cover boots
naturaldisaster
Zdravím,prodám bílé chlupaté návleky AMOK,nepoužité.Nové!Zašlu v origo balení.Jsou boží,ale nevyužiji je.Dále prodám také bílé síťované rukavice rovněž AMOK, délka k loktům. foto zašlu na zájemcům na email.Cena návleků 350,- s poštou, cena rukavic 150,- s poštou. Dále neonově žluté rukavice,délka k zápěstí,cena 100,- i s poštou.Pokud by se někdo rozhodl brát vše nebo víc jak jeden kus (je to sladěný komplet),dám slevu.Vš je nové a nepoužité. Pište si na naturaldisaster@centrum.cz . Romiša:)
Anonym: Mija
Gogo
mari.nunu@seznam.cz
posílejte nabídky+foto+ceny vel. XS-(i menší).
Kostýmky i kousky oblečení a doplnků.
Anonym: Policiskta
Koupím vše ...
Koupím botky, oblečky, sukně, leginy, silonky, uniformy, bikiny komlpety,body, prostě vše co se sexy. :-)
policistka007@email.cz
Anonym: Policiskta
Koupím vše ...
Koupím botky, oblečky, sukně, leginy, silonky, uniformy, bikiny komlpety,body, prostě vše co se sexy. :-)
Anonym: Verča
GOGO věci
Sháním GOGO věci=) - boty (40-41) a oblečení (M-L). Nabídky i s foto na mail: Very24@seznam.cz .Děkuji
Anonym: Atka
oblečky + boty
zdravím,
k dispozici taneční botičky swear shoes London - vel. 40, černé, původní cena 4 tis., nyní 1,8tis., v čr nesehantelné - rarita, tento typ:
http://imageshack.us/photo/my-images/155/swearshoes.jpg/
-nabízím 2 bundičky radiance - šedá s černými pruhy a bílá, lesklá s červenými pruhy (nová) - obě vel.42.
-dále kalhoty radiance šedé s červenýmí pruhy (nové)- vel. 42,
kalhoty červené, plátěné - vel. L
-hezký olivově zelený kožíškový batůžek
na přání zašlu foto a další podrobnosti,v případě zájmu pište na
Beatrice.Lepic@seznam.cz
Anonym: chloe jacque
oblečení
Ahoj prodám dvoje šaty a sukýnku. Vše použito jen na focení nikdy nenošené. bílé šaty a stříbrné šaty jeden kus pět set korun černá sukýnka cena 250. O fotky si pište na nesteaice@seznam.cz
Ferarri
Prodávám spoustu kostýmků pro gogo tanečnice, většinou nepoužité o fotky si pište na xteena@seznam.cz
Ferarri
KOSTÝMKY
KOSTÝMKY PRO TANEČNICE.
KAŽDÝ TÝDEN PŘIDÁVÁM NOVÉ.
XTEENA@SEZNAM.CZ
http://aukro.cz/show_user_auctions.php?uid=19195096
Lorines
Prodám go-go oblečení
Prodám značkové oblečení velikosti S vhodné pro go-go tanečnice. Pro fotky si pište na Lorines@seznam.cz
Anonym: veru
sháním gogo a topless oblečky
AHOJ sháním nové i použíté za rozumné nebo nízké ceny oblečky na gogo a topless dance:) Jsem z Prahy a mám velikost S.
KONTAKTY
MOBIL: 734 408 315
EMAIL: VERUSSIMKOVA@SEZNAM.CZ
FACEBOOK: Věrunka Šimková prosím spěchá budu ráda za všechny vaše nabídky díky:))
Lorines
Nabízím 4 go-go sety včetně doplňků, za symbolickou cenu 220 Kč (všechny oblečky dohromady) včetně poštovného. Důvod - už netančím a věci mi leží ve skříni. O foto pište na mail: Lorines@seznam.cz
civet_cat
GOGO oblečky
civet_cat
nové originální komplety , za skvělé ceny, každý týden nové zboží ! www.gogo-style.cz
Anonym: Dee
GoGo oblečky
civet_cat
GOGO sety
skvělé ceny, nové zboží každý týden www.gogo-style.cz
Vložit příspěvek