Anonym: JackBean
Taky praska
Zkousle sem vsechny verze driveru, vsechny kombinace latencí.. nic :-(
Stereoman
Co pouzivas za verzi? 2.1.1. nebo 2.1.2 ? - pokud ano, tak prejdi zpet na 2.0.3!
Zkousel jsi menit latency? Pohledej na webu WWW.DJFORUM.CZ , podobny problem se tam jiz nekolikrat resil
Taky praska
Jo a ten kamos ma taky AMD Turion ale 2,4Ghz a ma tam win 7 tak je mozne ze toto delaji procesory AMD Turiony ktere bezi na frekvenci 2,2 ghz treba se jim moc nepovedla tato serie Turionu a chyba se pri beznem testovani v tovarne neprojevila.... nic jinyho me nenapada :-D
Taky praska
Zdravim mam nove zvukovku Traktor audio 2 a na notesu mi praská taky, praská na vistach i na sedmickach, jen na XP ne ale na XP nesezenu na muj notes drivery, takze sme musel jednu akci odehrat ze stolniho pc kde zvukovka v pohode jede na 7 i na XP. Vsecho uz sem vyzkousel drivery nejnovejsi, mereni spozdeni procesu na LatencMon a problem sem nikde nenalezl. Na notesu mam AMD Turion 2,2ghz stolni pc je taky AMD athlon, a jeste kamos zkousel zvukovku pripojit do sveho notesu odlisneho modelu ale stejne znacky ASUS taky AMD a jelo mu to dobre tak ja uz nevim snad poridit jiny notebook, fakt uz jsem vyzkousel vsechno a nevim co uz... diky
Arkwuill_S
No, už uběhla docela doba, ale problémy stále přetrvávají a řešení jsem zatím nenalezl. Často kontroluji web NI, jestli nevydají nějaký nový update. Ten poslední - verze 3, je to samé, ba dokonce horší. Řekl bych, že úroveň "praskání" je nižší, za to se celý systém seká a to poměrně často.
To, co píše ri-chard je zřejmě to samé. Já už si to nedokážu vysvětlit jinak, než že to je počítačem. Já mám Asus, AMD Turin 2,2 GHz, 2 GB RAM, Win XP.
Podle toho, co píše dále, tak začínám mít podezření na procesory firmy AMD.
dr.lubenec
Anonym: ri-chard
PRASKÁNÍ
Zdravím! dneska mi dorazil TS DUO a k mýmu zdešení mi při přehrávání skladeb praská taky!!! zkusil jsem povypínat všechny věci nepotřebný k chodu systemu, ale praská to pořád... poradí mi někdo??
hardware:
technics sl 1210 + ortofon concorde
notebook hp compaq615 (amd turion x2 2,2ghz, 2gb ram)
Anonym: Jakub Meluš
Kalibrace
Zdravím, mám problém s kalibrací v programu Trakror Scratch DUO. Vše jsem zapojil a nastavil podle návodu. Používám playery Pioneer CDJ100. Vložil jsem do nich Timecode CD a stiskl Play. V programu se objevilo Calibrating.. po chvilce kalibrace skončila a napsalo se Unknown medium, calib. fail. Zajímá mě v čem by mohl být problém, děkuji
caliig
Arkwuill_S
čéče ty máš teda smoldu, to je děs! :-D :-( Každopádně, napadá mě jedna věc a to je výkon compu. Jestli se nemýlim, píšeš, že máš 1 gb RAM a procák 1,6. Využíváš-li Traktor scratch pro, tak aktuálně vidim na stránkách NI, že požadavky na compa jsou 2,4 procesor a 2 gb RAM!! Takže, jestli Ti háže zvukovka errory ve smyslu, že máš zvýšit buffer, tak to v podstatě odpovídá, páč i při nejvyššim bufferu to prostě asi nestíhá no.. :-/
Arkwuill_S
No, tak problém, který jsem popisoval níže, je stále. Ale už jsem se tak nějak smířil s tím, že to je v počítačem a vyřešit to zřejmě nepůjde. Děkuji alespoň za snahy poradit.
Nicméně, teď vyšel nový update pro Traktor, který jsem si stáhl a nainstaloval. Problém, který jsem tady řešil předtím, se trochu vytratil a projevuje se méně. To je úspěch, nicméně, všude se musí objevit nějaké komplikace. Objevil se další. Při hraní se občas stane, že celý DVS systém přestane hrát. Indikátory v Traktoru (točících se desek) se přestanou točit. Kontrolky na zvukovce IN (z gramo do pc) svítí v pořádku. Kontrolky OUT (z pc do mixáku) v době, kdy DVS přestane hrát, zhasnou.
Součástí nového updatu pro Traktor je i jakýsi kontrolní panel pro zvukovku Audio DJ. Tam mi to píše několik errorů a červenou hlášku, abych zvýšil hodnotu buffer (tedy úroveň latence, jestli to dobře chápu). Nicméně výpadky DVS se stávají při jakékoliv úrovni bufferu. Už jsem to zkoušel. Navíc před instalací posledního updatu s úrovní latence nebyl problém.
Nemohl by někdo, kdo tomu alespoň trochu rozumí, poradit prosím.
Když to nerozchodím, tak tam zřejmě nainstaluju zpátky tu starší verzi. Sice v tom více praskalo, ale výpadky nebyly.
caliig
Akwuill_S
no to teda!!
Tak to je fakt divný.. Zkoušel si to ještě na nějakym jinym compu? Třeba na běžnym stolnim PC??
Arkwuill_S
problém Traktor
Nuže, od posledního příspěvku je to nějaká doba. Problém stále přetrvává. Jak jsem psal níže, zkusil jsem tedy reklamovat zvukovku - dostal jsem novou. Po zapojení jsem myslel, že mi vezme čert, protože problém beze změny. Už bych to opravdu nejraději rozlámal, protože už mě vůbec nic nenapadá. Psal jsem si i technickou podporou NI... tam mě odkázali na jejich Knowledge base, lecos jsem zkusil, ale bez jakéhokoliv efektu. Už mě tedy nenapadá nic jiného, než že to je notebook. Ale dá se to nějak opravit? Bohužel v současné době nemám finance na to, abych si koupil jiný.
Když tak mrkněte na video:
http://www.youtube.com/watch?v=9r7ROdqSrAM
Anonym: GAZY
tve
Mam problem s praskáním zvuku v traktoru.....hlavne když tam hraju HC, Ve winampu to nedelá.čim to může být ??? zvukovkou ? nebo ovladačema ?
Anonym: zpráva pro JQ
zpráva pro JQ - pomoc
Anonym: JQ
Traktor Scratch pro
Zdarec vsem.
Pri pouzivani traktoru mam problem s notebookem. Nekdy se stane ze zamrzne celej notebook nic snim nejde delat a musim ho natvrdo vypnout!!!! Po restartu se to opakuje ,ale nekdy se to srovna. Na akcich je tahle chyba dost slusnej trapas!!! POMOZTE
Diky vsem.
Anonym: Tom Zbořil
Broadcasting v traktoru
Prosím vás, Mám doma Reloop Digital Jockey s externí zvukovkou a chtěl jsem se zeptat zda by někdo neměl nějakou stránku s návodem jak pomocí traktoru BROADCASTINGVAT na WWW radio??? dík
konszpic@seznam.cz
caliig
Arkwuill-S
vždyť jsem Ti to psal, že to bude pravděpodobně chyba ve zvukovce! Normálně jí jdi reklamovat a je to!
Arkwuill_S
TS
Traktor Scratch problém
Jinak ten můj problém přetrvává. Zkoušel jsem: vyměnit přenosky, vyměnit gramofony, vyměnit mixák, nainstalovat jiný OS, vyměnit notebook, zkontrolovat a přepojit kabely, několikrát přeinstalovat software s ovladači, psal jsem do centra podpory do NI. Tam mi poradili stáhnout jeden program na měření latence v PC. Ten mi ukázal, že latence v mém pc je v pořádku.
Tak už vážně nevím, kde může být problém. Nejdřív jsem myslel, že problém bude v pc, ale když jsem zkusil jiný počítač, který měl ten samý problém, tak si začínám říkat, zda-li problém nemůže být ve zvukovce.
Arkwuill_S
to: milo
Myslíš, že to tedy bude závada na notebooku? Dá se to nějak odstranit?
Ještě jsem přemýšlel, tento notebook je nový, chtěl jsem mermo Windows XP a nainstalovat ho nebylo zrovna jednoduché. Píšou, že už je stavěný pro Win Vista a výše. Nepomohla by třeba změna na Windows 7? Jestli by lépe pracovaly ovladače s hardwarem?
Anonym: milo
no ja vidim problem v notebooku, cast, ktera se tam stara o rozvod napeti a filtrovani ruchu nebude uplne v poradku. obzvlast kdyz rikas, ze pohnes kabelama a ntb se natvrdo vypne? to by teda delat nemelo, sorry :)
Vložit příspěvek