REPORT

 

Anketa: Jak se vám líbilo na Veveří?

První (pevně věříme, že ne poslední) ročník brněnského open airu se podle nás povedl a proto jsme byli zvědaví na názory ostatních. Oslovili jsme proto pár známých tváří, které jsme v pátek na hradě Veveří potkali a otázka zněla jednoduše: Jak se vám tam líbilo?

 

myclickMyclick (Techno.cz):
Brněnský open-air Veveří byl pro mě vstupem do letošního festivalového léta. Poetické místo starodávného hradu nabízelo dvě kulturní vyžití a důraz byl kladen především na techno a jungle. Hudebně i zvukově perfektní, pozitivně mě překvapil hlavně Michael Burian – hodně hravý set, občas vynikající a jinde neslyšené bootlegy a přitom spousta energie na rozdávání… Uvítal bych více osvětlené cestičky po hradu, naopak bych obral jungleovou stage o stroboskop, který jí příliš neslušel. Příjemný zážitek vzal vniveč po vykradení našeho auta na VIP parkovišti – cesta zpět do Prahy osmdesátkou s klepajícím igelitem místo okénka nebyla vážně nic moc. Tož Brňáku, ať ti ta bundička za pětikilo aspoň sekne a přijď nám zkazit radost zase třeba na Hradhouse! :(

burgerAleš Burger (Next Level):
Veveří bylo fajn, čekal jsem trochu víc lidí a trochu vlídnější prostředí, ale i tak jsem si to užil. Výborný prostor, dobrá oragizace, těším se na příští Veverky.

alfonsoAleš Tůma (iMédia):
Festival Veveří mě mile překvapil. Věděl jsem, že pokud stojí za touto akci slavný promotér Gabo (v podsvětí též známý jako Gabo Zelenaj) tak se nemusím bát žádných problémů. Přesto se nám podařilo v temné noci po cestě na místo zabloudit v okolí hradu, čímž bych měl jen malou výtku k navigaci, ale jinak vše super. Atmosféra, prostředí, ideální počet návštevníků, zvuk = alles gutte. Bohužel si díky bujaré atmosféře v Xmag stánku již nepamatuji konec akce, ale to mě naopak přesvědčilo, že se sem příští rok rád vrátím.

Bluelighter (Redrum):
Tak Veveří bylo v pohodě...celkově jsem ho vnímal, jako trošku chilloutový festiválek...na Kalba Stage mohlo být trošku víc lidí, ale nevyzpytatelnost počasí asi způsobila svoje...každopadně se těším na příští ročník, pokud proběhne...

texxTexx (Xmag):
Veveří bylo na první ročník zvládnuté perfektně, prostředí je prostě senzační, takovou atmosféru má v Čechách jen několik míst. Trochu jsem se bál problémů s organizací, ale všechno probíhalo až nečekaně hladce - takže uřčitě spokojenost až na půdu, díky všem organizátorům a těším se za rok!

ajchicPavel Eichler (Street):
Než jsem se rozkoukal, tak mi dělala malé problémy orientace v nedostatečně osvětleném prostoru. Pak jsem si ale festival moc užil. Byl jsem příjemně překvapený. Jednoznačně skvělý start do festivalové sezóny!

Dušan Gajdoštík (Vinyl.cz):
Mě se moc líbilo to místo a užil jsem si to. Akorát to léto pořád ne a ne začít.kaiser

Kaisersoze (G Productions):
Já jsem byl z té chvíle, co jsem na Veveří strávil, hodně nadšený, fantastický prostor, bezva lidi a hlavně super zvuk, což je dohromady ideální kombinace.

Overflow (Redrum):
Příjemná akce v krásném prostředí hradu Veveří. Kvalitně zorganizována, škoda jen trošku ošizené jungle stage.

koogiKoogi (Techno.cz/Shadowbox)
Hezké prostředí, dobře zprodukováno a i když to zprvu nevypadalo, počasí vyšlo skvěle. Bylo krásně teplo celou noc, což se v našich končinách zase tak často nestává. Mohlo přijít o trochu více lidí. Ještě by to zvedlo už tak příjemnou atmosféru a asi i trochu náladu pořadatelům. Ale ja su maximálně spokojené…:)

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016