CLANEK

 

RFI 2004 Electro Music Award

Tvurci a interpreti elektronickych hudebnich stylu maji opet sanci soutezit o cenu "PRIX RFI ELECTRO 2004" / "THE 2004 ELECTRO MUSIC AWARD", kterou uz po seste vyhlasuje mezinarodni rozhlasova stanice RFI. Soutez je urcena mladym talentum, kteri maji na svem konte jedno nebo dve vydana CD.

 

Věnujete se elektronické hudbě a vydali jste jedno nebo dvě alba?

Je na čase, aby se o vás dověděl svět.

Mezinárodní rozhlasová stanice RFI opět vyhlašuje soutěž pro hudební umělce, skupiny a dj's ze Střední a Východní Evropy, kteří tvoří elektronické hudební žánry.

Výherce čeká :

- finanční odměna ve výši 4 000 EUR
- prapagační kampaň na vlnách RFI
- komunikační kampaň namířená do francouzských i mezinárodních médií
- koncert v jednom z evropských hlavních měst v červnu 2004
- koncert v Paříži v září 2004 v rámci "Rendez-vous électroniques"

Soutěž se vyhlašuje s cílem propagovat elektronické hudební styly Střední a Východní Evropy a pomoci umělcům prosadit se na hudebním trhu i na koncertních pódiích.

Jak se přihlásit:

Přihláška je k dispozici ve Francouzském institutu v Praze (Štěpánská 35, Praha 1) u Radky Mikulové, tel. 221 40 10 28, radka.mikulova@diplomatie.gouv.fr nebo je možno si o ni zažádat e-mailem na adrese operations.culturelles@rfi.fr

K přihlášce připojte CD, přehled mediálních ohlasů, plakáty, fota, video... a vše  DO 15. KVĚTNA 2004 doručte RFI:

RFI Département Opérations Culturelles
104, Avenue du Président Kennedy
BP 9616
75762 Paris Cedex 16 - FRANCE

Kompletní přihlášky je také možno odevzdat ve Francouzském institutu. Podrobná pravidla soutěže naleznete na www.rfimusique.com nebo ve Francouzském institutu.

V minulých letech vyhráli Alexandroid (Rusko), Random Logic (Slovinsko), DJ Barchudar (Arménie), NSK (Rumunsko), Nikoloz Machaidze (Gruzie).  Třeba je řada právě na vás!

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016