CLANEK

 

V květnu Roxy tepe životem

V květnu Roxy rozproudí "fresh blood" i ostřílené hvězdy. Už za pár dní se vrátí Magdalena, na Chase & Status bude zaručeně plno. V dubnu v Dlouhé vládlo techno, proto si klubovku Climax nyní dopřejeme dvakrát. Připraveny jsou pro vás dvě české premiéry jmen, která v zahraničí silně rezonují: ØTTA a HAAi. A dorazí i Giorgia Angiuli, u níž se nemůžeme dočkat, jakým netradičním nástrojem překvapí tentokrát. Let's go!

 

Roxy

Magdalena: "Cestuju po světě, abych lidi na danceflooru roztančila a rozveselila," vzkazuje DJka a producenta vydávající u Diynamic či Anjunadeep, kterou do klubu vzal poprvé její bratr a jeden poté v Hamburku sama vedla. Posledně doprovázela Kollektiv Turmstrasse, tentokrát jí jako hlavní hvězdu noci doprovodí Ondrej K a Lumiere, na 2nd stage se budou střídat Rio a Dobi

Otta

ØTTA začínala v orchestru, odkud pramení její smysl pro velkolepost. O jejích setech slýcháme to nejpůsobivější: bouřlivé a epické. Její track "Silence is Opression" se stal hymnou polských protestů. Vydává na labelu 999999999. Nenechte si ji ujít v sobotu 13.5.

Skream
 
Skream, jméno neodmyslitelně spjaté s dubstepem. Touha po neustálé sebeinovaci ho přivedla k přechodu na house a techno. Pokud je track dobrý, na žánru mu nesejde, zkrátka jej zahraje. Na tenhle návrat jedné z velkých tváří na elektronické scéně se moc těšíme.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016