CLANEK

 

Axel Thesleff už brzy vydá nové EP

Axel Thesleff startuje nabitý rok 2022! Po vydání videa z živého koncertu Mountain Live natočeného pod půlnočním sluncem na severu Laponska přichází s očekávaným singlem "Take Me There" z chystaného stejně pojmenovaného EP. Plánované datum vydání je 10. června a fanoušci se tak mohou těšit, že nové písničky zazní i na Axelově koncertě na Colours of Ostrava.

 

Video "Mountain Live" vzniklo v nejsevernější části Laponska během polárního dne pod tzv. půlnočním sluncem. Tento fenomén vzniká za polárním kruhem, kde v letních měsících slunce nezapadne za obzor, ale je viditelné po celou noc. "Video jsme natáčeli na vrcholku hory s dechberoucím výhledem během jedné loňské letní noci. Zahrál jsem na tomhle úžasném místě celkem šest písní a doufám, že si je všichni užijete," dodal k natáčení videa Axel Thesleff.



Nabitý březen Thesleff doplnil vydáním pilotního singlu z chystaného EP "Take me there". Singl protkaný pulzujícím beatem a hravými syntezátory vyzývá k tanci a konejšivá melodie nechává odplout starosti. EP bude obsahovat celkem 5 skladeb, které helsinský producent postupně představí během letošního jara i přes nabitý koncertní kalendář, který vyvrcholí právě v Česku na festivalu Colours of Ostrava!

 Axel Thesleff


Axel Thesleff se proslavil tím, že vydal neodolatelný singl "Bad Karma", který nasbíral miliardu přehrání napříč platformami a byl součástí kampaně Adidas Faster Than. Finský producent má za sebou řadu dalších úspěšných releasů včetně "2 Down" a unikátního alba "Scenes From The Ocean", které bylo inspirováno výstavou The Outlaw Ocean od novináře Iana Urbiny. Emocionální video k "2 Down" získalo řadu mezinárodních ocenění, mimo jiné za nejlepší hudební video na Rome Prisma Film Awards, Moscow Shorts a New York International Women’s Festival.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016