CLANEK

 

Oficiální otevření obchodu Vinyl Kink již ve středu

Ve středu 10.8. 2016 Garage store oficiálně rozšíří svou nabídku – vintage hi-fi, desky všeho druhu a stylů a značkové tenisky Sneaker Barber doplní Vinyl Kink. Tedy obchod, specializující se na taneční elektronickou hudbu, který se chystá oslovit hlavně DJs a fanoušky elektroniky všeobecně. Otevření podpoří naši přátelé Jorgos, Oli_N a dMIT.RY, kteří společně s majitelem Vikem budou od 13:00 v obchodě pouštět desky buď vybrané přímo z regálu, nebo ve Vinyl Kink již dříve pořízené. K dalšímu obveselení bude možné vyzvednout občerstvení hned vedle v Bistro 8 nebo v pivnici Kovadlina na rohu ulice.

 

Je to jen o něco více než 10 let, kdy takzvaná digitální revoluce změnila jednou provždy i svět DJs. Nějakou dobu to dokonce vypadalo, že desky sice nezmizí úplně, ale budou téměř výhradně výsadou několika málo vinylových fašistů. :) Během let se představovaly různé technické novinky, ale desky zůstávaly s námi. A dnes? Digitální vymoženosti jsou dál než kdykoliv dříve, ale přesto jsou gramofony opět základní výbavou každého pořádného klubu. Desky jsou totiž zpět a silnější než kdykoliv předtím! :)

Vinyl Kink

Proto máme velkou radost, že můžeme v Praze opět po dlouhých letech představit obchod, specializovaný na elektronickou taneční hudbu, s aktualizovanou selekcí nejnovějších věcí. Vinyl Kink je novým projektem vášnivého sběratele desek DJe Vika. Silnou stránkou obchodu je pestrý výběr house music, od lo-fi, minimal až k organickému deep house a vše mezi tím. Pokud byste postrádali styl, co vám vyloženě sedí, nebo máte zájem o konkrétní titul, Vinyl Kink pro vás doveze vše, co najdete skladem v distribucích decks.de, deejay.de a juno.co.uk, se kterými v současnosti spolupracuje.

www.facebook.com/events/291929551173178/

www.garage-store.net
www.sneakerbarber.com
www.discogs.com/user/deejaytools
www.facebook.com/Bistro8

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016