CLANEK

 

H&M zaBLOCKovalo Colours of Ostrava

Oblečení se v H&M BLOCKu na Colours of Ostrava neprodávalo, zato se tam rozdávaly zážitky a zajímavé informace. Návštěvníci mohli být u procesu recyklování, kdy z plastových víček od lahví postupně vznikaly designové doplňky nebo šperky. Všichni ti, co chtěli zůstat u hudby, se mohli zúčastnit workshopu na futuristický nástroj Reactable. K tomu přidejme stylový prostor, zavěšené sítě, spoustu sympatických známých i neznámých tváří, útulnou atmosféru, příjemnou hudbu, taneční video-koutek, vyhlídkovou věž... To všechno si H&M připravilo ke svojí vůbec první spolupráci s českým hudebním festivalem. Colours of Ostrava tak letos následovalo své větší sourozence - Roskilde a Coachella, s nimiž se známá módní značka přátelí už několik let.

 

"Zasekli jsme se hlavně v "RECYCLE" koutku. To téma nám není ukradené a je skvělé, že si jej tady lidi můžou spojit s konkrétním zážitkem. A navíc si odsud odnést šperk nebo nějaký designový kousek na památku. Třeba jim vždycky připomene, že dávat plast k plastu se vyplatí. To, že začít musíme každý u sebe, je velká pravda," říkají Terezie Kovalová a Adam Vopička z kapely Calm Season, kteří na Colours of Ostrava odehráli skvělý koncert a relaxovat pak přišli i do H&M BLOCKu.

H&M

Jedna z hvězd prvního dne festivalu, Jakub "NobodyListen" Strach, ocenil zase možnost zkusit improvizovat na Reactable. "Hodně jsem o tom modulu slyšel, dost jsem si toho načetl a splnil moje očekávání. Příště bych si do něj chtěl natáhnout vlastní samply a smyčky a zahrát si pořádně sám za sebe. V té zavěšené síti jsem si to ale taky užil. Mohl jsem si konečně pořádně odpočinout a nikdo na mě neviděl," shrnul svou návštěvu H&M BLOCKu NobodyListen. Spokojení odcházeli i Republic of Two, Please The Trees, Léna Brauner a hlavně všichni návštěvníci...

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016