CLANEK

 

BassterdStudio s profi technikou otevřeno na Žižkově

Drumbassterds crew většina z vás zná, nebo o ní aspoň slyšela, ale pro ty, kteří neví o koho jde, ji radši ještě představíme. Jedná se o pražskou bandu složenou z DJs: ­Volume Plus, Skáčko, Feela, Pmdr a house producent Chuck. Kluci pořádají drumandbassové mejdany, pokosili několik cen v D´n´B Awards a teď se rozhodli udělat další krok vpřed, kterým bylo otevření multifunkčního prostoru ­BassterdStudio.

 

To se nachází na Žižkově, v ulici Čajkovského 22 a na těchto 36 m2 naleznete shop s oblečením + doplňky od různých crews a hlavně DJ room, kam si může každý přijít potrénovat na profi technice, nahrát set / video set a to vše v perfektně akusticky i světelně řešené místnosti. Stačí si jen rezervovat termín, čas a kluci vám rádi na místě vše vysvětlí a poradí.

Bassterds
Technické vybavení DJ ROOM:

CDJ 900 Nexus
Technics 1210 MKII
2x Pioneer CDJ 2000 Nexus
1x Pioneer CDJ 1000 MK3
1x Pioneer DJM 900

BassterdStudio ovšem nebude fungovat jen jako obchod a zkušebna. Kluci plánují v brzké době spustit BassterdStream, kde budou vysílat pravidelné video session (nejen D´n´B) s hosty a hrát vám tak až do "obývaku" + by časem rádi spustili i BassterdSchool a začali vyučovat začínající DJs. Otevření studia se uskutečnilo 6.6. 2016 a od té doby se zde hraje každý den, tak doražte mrknout a přesvědčte se o jeho kvalitě na vlastní kůži. Otevřeno je každý den od 10:00 do 22:00 dle domluvy.

Více informací naleznete zde nebo na jejich facebooku.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016