CLANEK

 

Beats for Love je druhým nejoblíbenějším festivalem

Festival elektronické hudby Beats for Love získal stříbrnou medaili v žebříčku Bestcoolfest. Ocenění nejlepším českým festivalům uděluje televize Prima Cool. Vítěze si prostřednictvím hlasování vybrala sama veřejnost.

 

Už druhým rokem vytvořila televize Prima Cool koncept interaktivní mapy České republiky s desítkami kulturních a sportovních akcí léta, včetně tipů na aktuální festivaly a koncerty. Mezi těmi byly nově vzniklé festivaly stejně jako legendární akce, které v České republice probíhají už přes dvacet let. O nejlepším festivalu rozhodovali přímo návštěvníci jednotlivých akcí, kteří festivaly sami nominovali a pak pro své oblíbence také hlasovali prostřednictvím internetových stránek.

Beats for Love

Ostravský festival taneční hudby Beats for Love, který se letos už potřetí uskutečnil v industriálních Dolních Vítkovicích, byl benjamínkem celé soutěže. Ve finálové desítce totiž reprezentoval jasně nejmladší festival, který musel uhájit své místo v těžké konkurenci pověstných akcí jako Let it roll, Colours of Ostrava, Rock for People a mnohých dalších.

Beats for Love

"Nakonec nás ale hlasy diváků poslaly na druhé místo, čehož si nesmírně vážíme. Je to pro nás důkaz, že jdeme dobrým směrem, a taky obrovská motivace do dalších ročníků,"
uvádí Kamil Rudolf, ředitel festivalu Beats for Love. I díky tomuto úspěchu se festival a jeho zakladatel dostali do hledáčku moravskoslezských patriotů. Kamil Rudolf se stal jedním z řečníků setkání Patrioti Moravskoslezského kraje, kde reprezentoval oblast kultury. Popsal zde svou osobní i profesní cestu od provozování hudebního klubu k organizování největšího festivalu taneční muziky v srdci Evropy.

Kompletní výsledky Prima bestCOOLfest:

1. místo – Let It Roll 2015
2. místo – Beats for Love 2015
3. místo – Rock for Churchill 2015
4. místo – Hip Hop Kemp

Další finalisté bez jasného umístění

Colours of Ostrava
Rock for People
Votvírák
Sázavafest
Footfest
Keltská noc

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016