CLANEK

 

Projekt Parallel Activity právě zveřejnil promo Increasing Bass Level 3

Konec dubna roku 2012. DJ Frock a Neighbour sedí na baru ve stavu odpovídajícímu brzkému ránu na festivalu Čáry Fest a právě zde probíhá rozhovor o tom, jak by se mohl jmenovat jejich společný projekt, o jehož založení už nějaký ten čas uvažují... Asi tak by se dal v krátkosti popsat úplný začátek dnes již známého pražského drumandbassového projektu Parallel Activity reprezentujícího booking Sety.cz.

 

Během uplynulých tří let jste je měli možnost vidět a slyšet hrát společně s jejich dvorním MC a trumpetistou Dave Trumpeteerem v klubech po celé ČR i na zásadních letních eventech v čele s festivalem Let It Roll. Pravidelně každý rok však pronikají i přímo k vám domů a to skrze jejich promo nahrávky s názvem "Increasing Bass Level", jejíž aktuální třetí verze je nyní konečně na světě.

Parallel Activity
Jak je jejich dobrým zvykem, jde opět o precizní hudební selekci, na které pracovali celý uplynulý rok, aby tak mohli prezentovat to, kam se právě za ten uplynulý rok posunuli. A nutno přiznat, že oproti předchozím dvěma demo nahrávkám je to posun poměrně výrazný. Celková atmosféra mixu se totiž přenáší od klasické neurofunk masáže do více deepovějších poloh, nicméně energie a drive v mixech jim vlastní je zachován a neztrácí na intenzitě. Těšit se můžete na vyváženou deep-neuro kompozici přinášející jak známé stálice jako Noisia či Prolix, tak méně známé producenty, z nichž jistě za zmínku stojí například Kutlo nebo Sustance. Nyní už ale nechme promluvit hudbu samotnou, a tak vám přejeme příjemnou více než hodinku ve společnosti aktuálního zvuku Parallel Activity, se kterým se budete setkávat během nadcházející klubové sezony.

Stahujte zde.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016