CLANEK

 

Adroid Asteroid ispirují v hudbě i v módě

Festivalová sezóna je v plném proudu a stejně tak jede i koutek H&M Loves Music v pražské prodejně H&M Na Příkopech. V tuto dobu patří hudební kapele Android Asteroid a módní bloggerce Paulíně Maťové. Ze současné nabídky pro vás společně vybrali kousky, ve kterých zazáříte na každém letním hudebním večírku. A hlavně na festivalu Overtone, který se nezadržitelně blíží.

 

 

H&M Loves Music je svět, v němž móda inspiruje hudbu a hudba inspiruje módu. Během léta se tak v rolích stylistických rádců a modelů střídají hudební kapely a módní bloggeři, jejichž spolupráci najdete ve festivalovém koutku v prodejně H&M Myslbek (ten je nově rozdělen do dvou pater, dámského a pánského). Osobně se pak s některými z nich můžete setkat na první hudební akci H&M Loves Music, festivalu Overtone 15. srpna v Riegrových sadech.

 

 

„V muzice zkoušíme kolikrát esteticky hodně odvážné kombinace, ale v oblékání jsme byli vždycky trochu česky konzervativní. Díky Paulíně jsme se ve výběru dokázali odvázat a vyšlo to skvěle. Navíc v nás upřímně začal korodovat náhled na kvalitu levnějšího oblečení. Od seance s Paulínou jsem byl pyšně dokoupit už několik dalších hitovek. A jestli naším zapojením do projektu H&M Loves Music pomůžeme někoho nasměrovat, ať už ve výběru hudby nebo oblečení, tím líp,“ říká Jan Pospíšil z Android Asteroid, kteří zahrají na Overtone festivalu speciální DJ set. Na akci H&M Loves Music v Riegrových sadech dále vystoupí tři svěží zahraniční jména – německé folkotronické duo Milky Chance,  indie-popoví Dáni The Asteroids Galaxy Tour a mladá britská písničkářka Shannon Saunders.

 

 

Na začátku srpna koutek H&M Loves Music změní tvář ještě jednou. Tentokrát podle kapely Calm Season (Terezie Kovalová a Adam Vopička) a bloggerky Sandry Kisić (www.sandrakisic.com). A pak už se originální kartonové puzzle přesune na Overtone, kde vám nabídne... Víte co? Nechte se překvapit.


Blog Paulíny Maťové - Diamondandunicorn.com
Web Android Asteroid -  www.androidasteroid.com

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016